Δύσκολες ώρες για τον πρωταγωνιστή του Σασμού, Δημήτρη Λάλο

Η ανακοίνωση στο Instagram

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για τον πρωταγωνιστή του Σασμού, Δημήτρη Λάλο

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Δημήτρης Λάλος ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως έπεσε θύμα απάτης καθώς κάποιος άγνωστος έκανε ψεύτικο προφίλ με τις φωτογραφίες του.

Συγκεκριμένα, ο τηλεοπτικός «Μαθιός», ανέβασε το ψεύτικο προφίλ το οποίο έχει πάρει όλες τις εικόνες από την επίσημη φωτογράφιση του Σασμού και έχει χρησιμοποιήσει ένα ξένο όνομα.

Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να ενημερώσει το κοινό πως ο άνθρωπος που διατηρεί το συγκεκριμένο λογαριασμό δεν είναι ο ίδιος. Να σημειώσουμε πως τελευταία, ο Δημήτρης Λάλος είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media και μάλιστα, πολλές φορές μοιράζεται και spoilers για τον Σασμό.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Λάλου

Δημήτρης Λάλος Σασμός

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Λάλου για τον Σασμό

«Η αγάπη που δέχομαι από το κοινό είναι τεράστια. Την απολαμβάνω. Τους ευχαριστώ όλους… Η αγάπη είναι το ίδιο καλή από όπου και αν την παίρνεις αρκεί να είναι αγάπη. Απλά τώρα είναι μεγαλύτερη… Προσπαθώ να είμαι γενναιόδωρος με τον κόσμο που με πλησιάζει…

Ο Μαθιός είναι εγκλωβισμένος σε αυτή την κατάσταση της βεντέτας και θα πρέπει να ενεργήσει. Το ενδιαφέρον θα είναι να δούμε ποιες θα είναι οι τελικές του πράξεις. Ο Μαθιός θα είναι δίπλα στην Βασιλική και τον Νικηφόρο. Ότι ελπίζετε και περιμένετε για τον Μαθιό και τη Βασιλική είναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιηθεί. Έχουμε πολύ δρόμο.

Έχουμε να ζήσουμε πολλά και οι χαρακτήρες θα ζήσουν διάφορες καταστάσεις όμορφες και άσχημες. Ο δολοφόνος του Στεφανή θα αποκαλυφθεί πολύ σύντομα. Θα προκαλέσει μια μεγαλύτερη ένταση αυτό. Ο Μαθιός δεν είναι ούτε καλός ούτε κακός, είναι ο Μαθιός. Το καλό και το κακό δεν είναι ένα εργαλείο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαν ηθοποιός», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Λάλος.