Ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής της η Καινούργιου - «Δεν θέλω να το παίξουμε, Θέμη! Είπα δε θέλω!»

«Με έχει πιάσει η ψυχή μου! Δεν ήμουν που δεν ήμουν καλά, βλέπω και αυτό…»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής της η Καινούργιου - «Δεν θέλω να το παίξουμε, Θέμη! Είπα δε θέλω!»

Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα προχώρησε το πρωί της Τρίτης (28/9) η Κατερίνα Καινούργιου κατά την διάρκεια της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα απαίτησε να μην παίξουν στην εκπομπή οι φωτογραφίες από το δωμάτιο της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου

«Θέλω να πάμε τώρα σε ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά στην υπόθεση της δολοφονίας της Κάρολαϊν. Παιδιά δεν ξέρω… Να σας πω κάτι. Συγνώμη. Το είδα χθες, παίζει παντού. Δεν ξέρω… Δεν μπορώ πραγματικά… Και το πρωί που με ενημέρωσαν, δεν ξέρω… Καταλαβαίνω ότι είναι παντού και είναι ένα θέμα που αυτή τη στιγμή είναι συγκλονιστικό.

Με έχει πιάσει η ψυχή μου! Δεν ήμουν που δεν ήμουν καλά, βλέπω και αυτό… Δηλαδή δεν ξέρω κατά πόσο αυτή η εικόνα πρέπει να κυκλοφορεί. Με συγχωρείτε, μιλάω σε ανθρώπινο επίπεδο τώρα και μπορεί να μη με συμφέρει σε δημοσιογραφικό.

Να σας πω κάτι; Μπορώ να κάνω ότι θέλω; Εγώ δεν θέλω να το παίξουμε, Θέμη. Μπορείτε να το πάρετε; Δεν ξέρω αν το παίζουν οι άλλοι και δεν με αφορά, γνωρίζω ότι έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Πολλές φορές εμείς μπαίνουμε στη διαδικασία να πατάμε ότι είναι πιο μακάβριο, όλοι το έχουμε αυτό. Με το που το είδα, δεν το πάτησα καθόλου. Και όταν με ενημέρωσαν το πρωί πως υπάρχει αυτό και θα παιχτεί, είπα δεν θέλω. Δεν με αφορά».

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεση στα Γλυκά Νερά

Αποσύρονται από την συνεπιμέλεια της μικρής Λυδίας οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, με τους ίδιους να κάνουν το μεσημέρι της Δευτέρας (27/9) γνωστή την απόφαση τους, οι οποίοι φαίνεται μάλιστα πως έχουν κόψει κάθε επαφή με τον πιλότο.

Οι γονείς της Κάρολαιν που βρίσκονται στην Αλόννησο έχουν αυτή τη στιγμή την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού. Με βάση τη δικαστική απόφαση, οι γονείς του 33χρονου μπορούν να βλέπουν την εγγονή τους πέντε μέρες τον μήνα.

Οι πληροφορίες θέλουν τις σχέσεις των δύο οικογενειών να είναι πάρα πολύ καλές, καθώς βασικό τους μέλημα τους είναι να μεγαλώσει ήρεμα και ισορροπημένα η μικρή Λυδία. Μάλιστα, η μητέρα της Καρολάιν έχει καταστήσει στην οικογένεια του δράστη πως παρά τα όσα ορίζει η δικαστική απόφαση, μπορούν να βλέπουν το παιδί όποτε θέλουν.

Έτσι, ενόψει της δίκης για την οριστική επιμέλεια της μικρής στις 7 Οκτωβρίου η οικογένεια του 33χρονου γνωστοποίησε ότι δεν σκοπεύουν να αντιδικήσουν με τους γονείς της Καρολάιν.