Μαρία Βοσκοπούλου: «Σούσουρο» στο διαδίκτυο με τη νέα της φωτογραφία

Με ροζ ολόσωμο μαγιό στη Σαντορίνη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαρία Βοσκοπούλου: «Σούσουρο» στο διαδίκτυο με τη νέα της φωτογραφία

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Βοσκοπούλου, αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα υπέροχο στιγμιότυπο από τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Σαντορίνη το οποίο έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά.

Η κόρη του αείμνηστου Τόλη Βοσκόπουλου προσπαθεί να επανέλθει σιγά σιγά στην καθημερινότητά της λίγο καιρό μετά τον χαμό του μπαμπά της, ενώ έχει επιστρέψει και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η νέα ανάρτηση της Μαρίας Βοσκοπούλου

«Έπιασε κρύο.. Οπότε να το καλοκαιρινό throwback γιατί εκεί θα ήθελα να ήμουν τώρα... καλημέρα», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.

Η "διαθήκη" που άφησε στην κόρη του, Μαρία, o Τόλης Βοσκόπουλος

Λίγος καιρός έχει περάσει από τον χαμό του αγαπημένου τραγουδιστή, Τόλη Βοσκόπουλου. Οι εικόνες από την κηδεία του που δείχνουν συντετριμμένες την σύζυγο και κόρη του θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό όλων, όμως τώρα η τελευταία πρέπει να εκπληρώσει έναν συγκεκριμένο σκοπό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα On time, είχε εκφράσει την επιθυμία του να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα στο όνομά του, που θα βοηθά νέους καλλιτέχνες και θα στηρίζει την ελληνική μουσική. Αυτή την επιθυμία έχει αναλάβει να υλοποιήσει η Μαρία Βοσκοπούλου καθώς θεωρείτο σαν... άγραφη διαθήκη.

Τόλης Βοσκόπουλος κόρη

Γι' αυτό το λόγο δεν έκανε ποτέ δεύτερο παιδί

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή Prive, της Έλενας Κατρίτση στο Mega, είχε μιλήσει για τις δύο αυτές γυναίκες που σημάδεψαν ανεξίτηλα τη ζωή του.

«Όταν γεννήθηκε η κόρη μου ένιωσε για πρώτη φορά ότι κάτι μας συμβαίνει με τη γυναίκα μου. Θα είχα παρεξηγήσει πολύ τα πράγματα αν δεν με είχαν συγκρατήσει οι φίλοι μου. Για ένα διάστημα νόμιζα ότι δεν με αγαπάει και ότι τελειώσαμε, αλλά δεν ήταν έτσι. Της έκανα παράπονα, γιατί ένιωθα πάρα πολύ άσχημα για ένα διάστημα. Ένιωθα ανεπιθύμητος επισκέπτης μέσα στο σπίτι…», είπε αρχικά για την εποχή που οι σχέσεις του με τη σύζυγό του είχαν διαταραχθεί.

Για την κόρη του, είπε: «Έχω σταματήσει να ονειρεύομαι για πρώτη φορά. Αυτό ήταν αναπάντεχο, απρόσμενο, δεν το περιμέναμε. Δεν ήταν προγραμματισμένο και ακόμα είμαι χαζεμένος, δεν το έχω πιστέψει…. Έχω πολλά που θα μπορούσα να διδάξω την κόρη μου από αυτά που μου έχει διδάξει ο πατέρας μου. Τώρα δεν θέλω να κάνω κανένα άλλο παιδί, γιατί δεν έχω άλλη καρδιά να δώσω αλλού και θα είναι δυστυχισμένο το άλλο παιδί…».