Χαμογελάει ξανά η Μαρία Βοσκοπούλου σχεδόν δυο μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα της, Τόλη

Η ανάρτηση - ανακοίνωση στα social media

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμογελάει ξανά η Μαρία Βοσκοπούλου σχεδόν δυο μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα της, Τόλη

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την εικόνα της στο μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου; Σπαρακτική στιγμή... Ωστόσο, φαίνεται πως με όση δύναμη προσπαθεί να επιστρέψει στην καθημερινότητα που είχε πριν το δυσάρεστο συμβάν ! Η Μαρία Βοσκοπούλου πριν από λίγες ώρες με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό έκανε γνωστό πως επέστρεψε στην επαγγελματική της δραστηριότητα!

Μετά από μια δύσκολη περίοδο που πέρασε, η 20χρονη Μαρία Βοσκοπούλου επέστρεψε σήμερα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και στα γυρίσματα της σειράς της ΕΡΤΤα καλύτερά μας χρόνια”, η οποία, μετά την περσινή επιτυχία, συνεχίζεται.

Η φωτογραφία της Μαρίας Βοσκοπούλου από τα γυρίσματα της σειράς

Μαρία Βοσκοπούλου τα καλύτερά μας χρόνια

Πότε ανοίγει η διαθήκη του Βοσκόπουλου - Πόσα εκατομμύρια άφησε ο Τόλης στην κόρη του, Μαρία

Μετά τον θάνατο του σπουδαίου τραγουδιστή και την μεγαλοπρεπή κηδεία του, στην οποία παρευρέθηκε όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος, το αμέσως επόμενο θέμα συζήτησης των μίντια ήταν το πως είχε μοιράσει τη διόλου ευκαταφρόνητη ακίνητη περιουσία του, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού YES!

Τα σενάρια για την κρυφή διαθήκη του Τόλη ήταν πολλά και οι φήμες για την μεγάλη κληρονομιά που άφησε πίσω του, έντονες.

Βοσκόπουλος διαθήκη περιουσία

Πολλοί αναρωτήθηκαν ποιος κληρονομεί και τι, σε ποιους ο αξέχαστος καλλιτέχνης άφησε ότι είχε και δεν είχε, καθώς και αν αυτή η περιβόητη μυστική διαθήκη που φημολογείται ότι υπάρχει περιελάμβανε και άλλους εκτός από την γυναίκα του και την μοναχοκόρη τους.

Καθώς, λοιπόν, ένα πέπλο μυστηρίου είχε απλωθεί γύρω από το αν η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου είναι οι μοναδικές κληρονόμοι του αξέχαστου τραγουδιστή, έγκυρες πληροφορίες του περιοδικού YES αναφέρουν πως ο Τόλης ποτέ του δεν έκανε διαθήκη, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν χρειάστηκε να φτιάξει.

Μετά την τακτοποίηση των υπέρογκων οφειλών του προς το δημόσιο, οι οποίες με τις προσαυξήσεις είχαν ξεπεράσει τα 8,000,000 ευρώ, όπως αποκαλύφθηκε, προκαλώντας του μεγάλη πίεση και στεναχώρια, ο Βοσκόπουλος φρόντισε να γράψει τα πάντα στην αγαπημένη του θυγατέρα:

Ότι σπίτια, κτίρια το απέμειναν, τα χρήματα που είχε στον τραπεζικό του λογαριασμό, καθώς και τα πνευματικά δικαιώματα από τα τραγούδια και τις ταινίες.

Η περιουσία που άφησε πίσω του ο αξέχαστος τραγουδιστής είναι μεγάλη κι αυτό άλλωστε ήταν και το πλεονέκτημά του, σύμφωνα με τον συμβολαιογράφο αλλά και δικηγόρο του.