Η Ιωάννα Μαλέσκου "άδειασε" το GNTM στον αέρα της εκπομπής της - "Με έκανε να νιώσω περίεργα ως γυναίκα"

"Δεν με τραβάει να το δω! Δεν έχω κάτι να μάθω από αυτό"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Ιωάννα Μαλέσκου

Την δοκιμασία που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας (27/9) στο GNTM 4 σχολίασε στην σημερινή (28/9) εκπομπή η Ιωάννα Μαλέσκου. Η ίδια, όπως τόνισε, δεν της άρεσε καθόλου αυτό που είδε.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε πως γενικότερα δεν την τραβάει καθόλου το συγκεκριμένο ριάλιτι και πως με την χθεσινή δοκιμασία ένιωσε περίεργα ως γυναίκα.

Το "άδειασμα" της Ιωάννας Μαλέσκου για την χθεσινή (27/9) δοκιμασία του GNTM 4

«Δεν έχω δει ποτέ το GNTM, δεν με τραβάει να το δω, δεν έχω κάτι να μάθω από αυτό. Μπορεί να σου δίνει χρήσιμες συμβουλές για το πώς να ποζάρεις, αλλά δεν είμαι μοντέλο.

Δεν μου άρεσε αυτό που εισέπραξα, με έκανε να νιώσω περίεργα ως γυναίκα για το πώς, και μιλάω ως Ιωάννα, πλασάρεις τη θηλυκότητά σου, πώς αγκαλιάζεις τη θηλυκότητά σου και το sexiness που καλό είναι να απελευθερώνεται, με ποιο τρόπο βγαίνει και που μπορεί ένα μήνυμα να οδηγήσει και να εκλάβεις άλλα πράγματα.

Είναι ένας περίεργος χρόνος, ένας περίεργος γενικά τρόπος να συζητάμε πράγματα και πρέπει θεωρώ γενικά, ειδικά στην τηλεόραση, οτιδήποτε προβάλλεται να είναι πολύ πιο προσεκτικό απ’ ότι άλλες φορές» κατέληξε η παρουσιάστρια.

Ιωάννα Μαλέσκου για gntm 4

Η δοκιμασία του GNTM 4 προκάλεσε αντιδράσεις και στο Πρωινό

Χαμός επικράτησε στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα. Μετά την διαμάχη που είχε με την Φαίη Σκορδά, ο παρουσιαστής είχε μια ένταση και με όλους τους συνεργάτες τους στο πλατό, λόγω του Bachelor και του GNTΜ.

Συγκεκριμένα, η φωτογράφιση του χθεσινού 27/9 επεισοδίου πάνω σε αυτοκίνητο, τον έκανε να απορήσει για το γεγονός πως κανένας δεν μιλάει άσχημα για τις εικόνες που είδαμε με τα ημίγυμνα κορμιά, ενώ από την άλλη το Bachelor το έχουν "σκίσει".

«Εδώ στην ελληνική τηλεόραση όλοι σας που κάνετε δημόσιες σχέσεις έχετε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Γιατί στο The Bachelor λέτε όλοι ότι είναι υποβάθμιση της γυναικείας προσωπικότητας. Εκεί σας ενοχλεί, υποκριτές! Εδώ γιατί δεν σας ενοχλεί το γεγονός ότι αγόρια και κορίτσια είναι γυμνά και σεξουαλίζονται πάνω στο αυτοκίνητο; Το ίδιο πράγμα δεν είναι; Εδώ δεν σε ενοχλεί ο ερωτισμός που πάνε να βγάλουν;», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και ξεκίνησε ένας απίστευτο διάλογος με... ένταση.