GNTM 4 - highlights 27/9: Το παραλίγο ατύχημα, η οικειοθελής αποχώρηση και οι 20 που μπήκαν σπίτι

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 4 - highlights 27/9: Το παραλίγο ατύχημα, η οικειοθελής αποχώρηση και οι 20 που μπήκαν σπίτι

Απολαυστικό ήταν το χθεσινό 27/9 επεισόδιο του GNTM 4, καθώς είχαμε από όλα. Επικέ στιγμές, πολύ γέλιο, μια αποχώρηση, αλλά και τους παίκτες που πέρασαν και μπήκαν στο σπίτι.

Τα 27/9 highlights του GNTM 4

Αυτό το μοντέλο κέρδισε το Golden Pass

Με μια αναπάντεχη έκπληξη ξεκίνησε το (27/9) επεισόδιο του GNTM 4. Συγκεκριμένα, οι κριτές ανακοίνωσαν πως ένας παίκτης θα περάσει απευθείας στο σπίτι, μιας και θα είναι το φετινό Golden Pass.

Τα επίδοξα μοντέλα μπήκαν στον χώρο της φωτογράφισης, με την Ισμήνη και τον Γιώργο Καράβα να πλένουν αισθησιακά ένα αυτοκίνητο, ποζάροντας ταυτόχρονα στον φακό.

Ακριβώς αυτό είναι λοιπόν και το κόνσεπτ που κλήθηκαν οι παίκτες να διαγωνιστούν για φέτος, κερδίζοντας το εισιτήριο για το σπίτι.

Αφού η κριτική επιτροπή ανακοίνωσε στα μοντέλα τι ακριβώς πρέπει να κάνουν, αμέσως μετά αποκάλυψαν πως ένας από αυτούς δεν θα χρειαστεί να αγχωθεί, μιας και είναι το φετινό Golden Pass.

Η παίκτρια λοιπόν που το κέρδισε είναι η Ειρήνη Λεμπέση, η οποία είχε κατενθουσιάσει τους κριτές στην οντισιόν της. Τον ίδιο ενθουσιασμό ωστόσο δεν έδειξαν οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι, μιας και οι περισσότεροι απόρησαν στο άκουσμα του ονόματός της.

Έξαλλη η Ζενεβιέν - «Μα καλά τέταρτη χρόνια και δεν ξέρετε ότι...»

Η φωτογράφιση που πρόκειται να δώσει το εισιτήριο στους παίκτες για το σπίτι του GNTM 4 ξεκίνησε, -εκτός από την συγκεκριμένη που κέρδισε το golden pass- με την Ζενεβιέβ να γίνεται από το πρώτο κιόλας λεπτό έξαλλη.

Η συγκεκριμένη κριτής είναι γνωστό πως... δεν φημίζεται για την ηρεμία της, με τα νεύρα της να χτυπούν κόκκινο συνεχώς, κάτι που έχει κάνει όλους της τηλεθεατές να την "δοξάζουν".

Την ώρα λοιπόν που οι παίκτες έκατσαν για να τους βάψουν και να τους ντύσουν, η Ζεν εντόπισε μερικούς και ήδη βαμμένους αλλά και με πολλά κοσμήματα.

Αυτό φυσικά την έκανε έξαλλη, με την ίδια να φωνάζει πως κάθε χρόνο λέει τα ίδια και κάθε χρόνο πάλι αντιμετωπίζει τις ίδιες συμπεριφορές, μιας και πρέπει όλοι να πηγαίνουν χωρίς ίχνος μακιγιάζ και αξεσουάρ πάνω τους.

Φωτογραφήθηκε πρώτη άλλα τρέλανε τους πάντες - Με το στόμα ανοιχτό οι κριτές

Αισθησιακές πόζες, σαπουνάδες, νερά, σφουγγάρια και αυτοκίνητα: Αυτά είναι τα στοιχεία της αποψινής φωτογράφισης του GNTM 4 που θα δώσει σε μερικούς παίκτες το εισιτήριο για το σπίτι.

Η πρώτη που κλήθηκε να φωτογραφηθεί ήταν η Μαρία, η οποία μόλις άκουσε ότι ήταν η πρώτη παίκτρια που θα διαγωνιζόταν αγχώθηκε αρκετά.

Ωστόσο, πέταξε από πάνω της κάθε ντροπή ανασφάλεια και τρέλανε τους πάντες με τις σέξι πόζες της! Οι κριτές έμειναν με το στόμα ανοιχτό ενώ οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι ανέφεραν πως έθεσε τον πήχη πολύ ψήλα!

Παραλίγο ατύχημα στην φωτογράφιση - Λαχτάρισαν όλοι

Σε μια πολύ σέξι φωτογράφηση κλήθηκαν να διαγωνιστούν οι παίκτες του GNTM 4 προκειμένου να κερδίσουν μια θέση στο σπίτι. Σκοπός ήταν να πλένουν το αυτοκίνητο, όσο πιο αισθησιακά μπορούσαν.

Λίγο μετά την Μαρία, που τρέλανε τους πάντες με τις πόζες της, σειρά είχε η Ιωάννα. Το επίδοξο νεαρό μοντέλο έβαλε τα δυνατά του, ωστόσο γλίστρησε μετά από λίγο και παραλίγο να... βρεθεί στην αγκαλιά του φωτογράφου!

Φυσικά τρόμαξαν όλοι αλλά ευτυχώς εκείνος την κράτησε και δεν έγινε κάποιο ατύχημα.

Η φετινή αλλαγή που ανακοίνωσε ο Δημήτρης Σκουλός στους παίκτες

Η δεύτερη φάση του bootcamp για το GNTM 4 τελείωσε το βράδυ της Δευτέρας (28/9) και οι κριτές ήταν έτοιμοι να ανακοινώσουν στους παίκτες ποιοι τελικά θα περάσουν στο σπίτι.

Πριν από αυτό όμως, ο Δημήτρης Σκουλός πήγε στους διαγωνιζόμενους και τους αποκάλυψε μια μεγάλη αλλαγή που θα δούμε στον φετινό κύκλο.

Ο κριτής και φωτογράφος είπε χαρακτηριστικά: «Σε λίγο θα ξέρουμε ποια παιδιά θα μπουν στο σπίτι του GNTM. Φέτος, όμως, έχουμε μια καινοτομία. Κάποιοι από εσάς θα είναι επιλαχόντες. Κάποια παιδιά θα είναι έτοιμα ανά πάσα ώρα και στιγμή να μπουν στο σπίτι, εκτός από την εικοσάδα».

Τελικά, οι δύο παίκτες που ορίστηκαν ως επιλαχόντες ήταν η Μαρία και ο Κλαυδιανός.

Τεράστια ανατροπή - Ο Ιάσονας ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή του

Την οικειοθελή αποχώρησή του από το GNTM 4 ανακοίνωσε στους κριτές ο Ιάσονας, κατά την διάρκεια των αποτελεσμάτων. Το γνωστό μοντέλο βρέθηκε μπροστά τους και μοιράστηκε μαζί τους ένα δίλημμα που είχε.

Ο Ιάσονας είπε χαρακτηριστικά: «Έχω ένα μεγάλο δίλημμα και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας. Μου έχει κάτσει μια μεγάλη δουλειά στο εξωτερικό. Μια δουλειά τεράστιας εμβέλειας. Δεν έχω αποφασίσει τι θέλω να κάνω. Θέλω να το σκεφτώ, είναι πολύ δύσκολη απόφαση».

Τελικά ο ίδιος, μετά την ανακοίνωση των παικτών που πέρασαν στο σπίτι, ανέφερε πως τελικά αποφάσισε να αφήσει το GNTM 4 και να κυνηγήσει την ευκαιρία που του χτύπησε ξαφνικά την πόρτα.

Αυτοί είναι οι 20 παίκτες που πέρασαν στο σπίτι

Μετά από αρκετές audition, ένα απαιτητικό ID Catwalk και μια δύσκολη φωτογράφιση, ορίστηκαν τελικά οι παίκτες που κέρδισαν επάξια μια θέση στο σπίτι του GNTM 4.

Οι κριτές, μετά το τέλος της (27/9) φωτογράφισης, ανέφεραν πως φέτος τα πράγματα είναι πιο δύσκολα από ποτέ, μιας και έχουν μπροστά τους πολύ εντυπωσιακά μοντέλα.

Τελικά, κατέληξαν στην 20αδα που θα μπει στο σπίτι. Ο Ιάσονας, μάλιστα, παρόλο που ήταν ανάμεσα στους παίκτες που θα πέρναγαν στη βίλα, ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή του, κάτι που προκάλεσε έκπληξη σε άλλους.

Στο τέλος, η κριτική επιτροπή αποκάλυψε πως οι δύο επιλαχόντες παίκτες που πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για να μπουν στο σπίτι είναι ο Κλαυδιανός και η Μαρία!

TAGS