Ουγγαρέζος για Πετρετζίκη: «Είναι φίλος μου και δεν με κάλεσε στον γάμο»

«Δεν ήξερα καν ότι θα παντρευτεί»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ουγγαρέζος για Πετρετζίκη: «Είναι φίλος μου και δεν με κάλεσε στον γάμο»

Το μεσημέρι της Τρίτης (28/9), η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της σχολίασαν τον γάμο του Άκη Πετρετζίκη και έτσι, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δέχθηκε πειράγματα για το γεγονός πως δεν πήρε πρόσκληση για το μυστήριο από τον φίλο του.

Ο παρουσιαστής εξήγησε μεταξύ σοβαρού και αστείου πως δεν γνώριζε καν πως παντρεύεται ο Άκης Πετρετζίκης και έτσι δεν μπορούσε με κανέναν τρόπο να πάει στον γάμο.

Το σχόλιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τον γάμο του Άκη Πετρετζίκη

«Τι να κάνω; Αφού δεν ήμουν εκεί. Να μεταμφιεστώ σε φίκο μπεντζαμίνο και να πω ήρθα να φτιάξω το air condition; Αφού δεν με κάλεσε ρε παιδιά πρέπει να μου το κοπανάτε ότι δεν με κάλεσε; Θα βγω από τα ρούχα μου! Είμαι φίλος του και δεν με κάλεσε, πρέπει να μου το κοπανάτε; Να το χτυπάτε; Δεν ήξερα καν ότι θα παντρευτεί. Πήρα τον κοινό μας λογιστή και μου είπε ψέματα» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κάνοντας φυσικά χιούμορ.

Ο ξέφρενος χορός που Άκη με γυαλιά ηλίου στον γάμο του - Αφιέρωσε τραγούδι στην αγαπημένη του

Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, έχοντας κοντά τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο γνωστός σεφ και η αγαπημένη του θέλησαν να ζήσουν αυτή τη μέρα όσο πιο διακριτικά μπορούσαν και για αυτό και δε διέψευσαν κανένα από τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για διαφορετική μέρα και ώρα αλλά και τόπο του μυστηρίου, παρόλο που τελικά έγινε εκεί που αρχικά είχαν πει.

Την ίδια μέρα μάλιστα, προγραμματίστηκε και η βάφτιση του δύο μηνών γιου τους που πήρε το όνομα Αχιλλέας. Φίλοι και συγγενείς ανέβασαν διάφορα stories στο Instagram και όπως είδαμε οι στιγμές που έζησαν ήταν μοναδικές.

Μετά το μυστήριο, το ζευγάρι πήγε στο τραπέζι με τον ήχο του Star Wars, με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ να κρατάει στα χέρια της τον Αχιλλέα και να έχει στο πλευρό της τον Άκη Πετρετζίκη.

Λίγο αργότερα, ο σεφ πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε Ξύλινα Σπαθιά και συγκεκριμένα το τραγούδι «Βασιλιά της Σκόνης».

Ο Άκης Πετρετζίκης λίγο μετά το γάμο, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram μια σειρά από βίντεο, στα οποία φυσικά πρωταγωνιστεί ο ίδιος και η αγαπημένη του στην εκκλησία.