Σοκαριστική η αποκάλυψη της Σοφίας Μουτίδου - «Έχω δεχτεί δύο φορές απειλές για μήνυση γιατί...»

«Εννοείται πως έχω haters»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σοκαριστική η αποκάλυψη της Σοφίας Μουτίδου - «Έχω δεχτεί δύο φορές απειλές για μήνυση γιατί...»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη παραχώρησε πρόσφατα η Σοφία Μουτίδου. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις απειλές που κατά καιρούς έχει δεχτεί ενώ όλο αυτό το διάστημα έχει προκαλέσει τρελό ντόρο με τις δηλώσεις της για τους ομοφυλόφιλους.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο σε βλέπαμε κυρίως μέσα από τα video σου στο YouTube. Αυτό είναι η ψυχοθεραπεία σου;

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο με βλέπατε κυρίως στο YouTube, όχι γιατί είναι η ψυχοθεραπεία μου -που είναι!- αλλά γιατί ήμασταν σε καραντίνα και δεν μπορούσα να παίξω θέατρο. Οπότε η πλατφόρμα αυτή αποτέλεσε τον μόνο τρόπο επικοινωνίας μου με το κοινό. Είναι, πράγματι, ένα χαλαρωτικό γεγονός για μένα αυτή η μοναξιά με την κάμερα. Αλλά που έχει αποδέκτη ένα μεγάλο κοινό: Τα πνευματικά λοκ της χώρας! Ανθρώπους που ακούνε έναν άλλον άνθρωπο! Μαγικό.

Έχεις δεχτεί ποτέ λογοκρισία για όλα αυτά που λες; Σου γράφουν μηνύματα οι haters; Γίνονται ακόμη και… έξαλλοι μαζί σου;

(Γελάει) Εννοείται πως έχω haters – σπίτι χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει! Αλλά, αλήθεια, αποτελούν μια ανθυπομειοψηφία. Έχω ολόκληρο κεφάλαιο στην παράσταση γι’ αυτό. Δεν μπορώ να πω πολλά!

Σε απειλούν κάποιοι;

Απειλές, ναι, δέχτηκα δυο φορές για το ίδιο θέμα. Για μήνυση. Τους μίλησα και στο τέλος του διαλόγου απέσυραν την απειλή. Ίσως επιστρέψουν…

Σοκαριστική η αποκάλυψη της Σοφίας Μουτίδου

Η Παπαρίζου «εξαφάνισε» τη Μουτίδου - «Δεν μπορούμε να λέμε ένα σωρό μπούρδες»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Δευτέρας (27/9) η Έλενα Παπαρίζου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο βίντεο που ανέβασε πριν από μερικές μέρες η Σοφία Μουτίδου, στο οποίο αναφέρεται στις προτιμήσεις των ομοφυλόφιλων.

Η τραγουδίστρια ήταν εξαιρετικά αυστηρή με τις δηλώσεις της ηθοποιού και ξεκαθάρισε πως σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ενσωματωνόμαστε στην κοινωνία και να συμβαδίζουμε με αυτή.

«Σε ξένο σώμα δεν κουμπώνει η αγάπη, αγάπη μου. Δεν θα ασχοληθώ. Αυτοί που ξέρουν ποια είναι η στάση της ζωής μου και τι θεωρώ για την κοινωνία, ξέρουν πάρα πολύ καλά. Τα πολλά λόγια είναι περιττά. Πραγματικά είναι περιττά.

Έχουν αλλάξει οι εποχές και πρέπει και εμείς όσο μεγαλώνουμε να ακολουθούμε και τη νεολαία γιατί, αν δεν το κάνουμε αυτό, θα χάσουμε τα παιδιά μας. Πρέπει να ζούμε μέσα στην κοινωνία, δεν μπορούμε να είμαστε εκτός και να λέμε ένα σωρό μπούρδες.

Με αγαπάω έτσι όπως είμαι. Και με τα ελαττώματα μου, δεν πειράζει. Και ο άντρας μου έτσι με αγαπάει», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη τραγουδίστρια.