Ελένη Τσολάκη: «Ο άνδρας μου βλέπει την εκπομπή μου! Είναι αναγκαστικό»

«Έχω πολλούς αυστηρούς κριτές»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Τσολάκη: «Ο άνδρας μου βλέπει την εκπομπή μου! Είναι αναγκαστικό»

Στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα μίλησε το πρωί της Τρίτης (28/9) η Ελένη Τσολάκη. Η όμορφη παρουσιάστρια αποκάλυψε πως πράγματι αγχώνεται με τα νούμερα τηλεθέασης -που δεν είναι και τόσο καλά για την συγκεκριμένη- αλλά έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα της.

Οι δηλώσεις της Ελένης Τσολάκη

«Ο άνδρας μου βλέπει την εκπομπή, φαντάζεσαι να σου πω “όχι, βλέπει MEGA;”. Είναι αναγκαστικό!.

Έχω πολλούς αυστηρούς κριτές: τη μητέρα μου, την αδερφή μου, τις φίλες μου. Γενικά δεν μου χαϊδεύουν τα αυτιά, μου λένε την αλήθεια, όσο σκληρή και να είναι. Δεν θέλω αυλή, θέλω φίλους!».

Η Ελένη Τσολάκη μάλιστα ευχήθηκε να πάνε όλα καλά και να γίνει μητέρα στο κοντινό μέλλον.

Αυτή η παίκτρια του GNTM πάει στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη

Η Ελένη Τσολάκη έκανε πρεμιέρα με τη νέα της εκπομπή, Open Weekend το περασμένο Σάββατο και πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό πως στο δυναμικό της εκπομπής της θα ενταχθεί και ένα πολυσυζητημένο πρόσωπο από τον περσινό κύκλο του GNTM.

Την αποκάλυψε έκανε το ίδιο το μοντέλο σε δηλώσεις του. Όπως εξήγησε θα μπει πολύ δυναμικά στην ομάδα της παρουσιάστριας.

Ο λόγος για τη Θοδώρα Ρασέλ, η οποία όπως ανακοίνωσε σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Happy Day, από εδώ και στο εξής θα βρίσκεται στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, όπου θα έχει τη στήλη του GNTM.

«Θα είμαι κάθε Κυριακή για όλο το χειμώνα με την Ελένη Τσολάκη στο Open, θα έχω τη στήλη του GNTM και μετά θα δούμε. Μου αρέσει πάρα πολύ γιατί είναι τρελή Θεσσαλονικιά. Περνάω πάρα πολύ ωραία με όλη την ομάδα και είμαι καλά», είπε χαρακτηριστικά η Θοδώρα Ρασέλ.