Η άγνωστη κόντρα Σταματόπουλου και Πούμπουρα - «Είχαμε να μιλήσουμε χρόνια»

Το αποκάλυψαν για πρώτη φορά στον αέρα του MEGA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η άγνωστη κόντρα Σταματόπουλου και Πούμπουρα - «Είχαμε να μιλήσουμε χρόνια»

Ο Παύλος Σταματόπουλος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκαν καλεσμένοι στην σημερινή (28/9) εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Μάλιστα, ο πρώτος αναφέρθηκε και στην άγνωστη κόντρα που είχε με τον Σάββα Πούμπουρα.

Οι δύο συνεργάτες της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησαν για τη μετακόμισή τους στο MEGA -δείτε εδώ την πρεμιέρα της εκπομπής-, με τον Σάββα Πούμπουρα ξαφνικά να αποκαλύπτει πως στο παρελθόν είχε έρθει σε ρήξη με τον δημοσιογράφο.

«Είχαμε να μιλήσουμε για χρόνια» τόνισε ο Παύλος ενώ ο Σάββας αμέσως μετά εξήγησε πως τα ξανά βρήκα, καθώς ο πρώτος πήρε την απόφαση να του τηλεφωνήσει. «Mετά από χρόνια με πήρες τηλέφωνο και ξαναβρεθήκαμε ασχέτως από τη σχέση που είχαμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η άγνωστη κόντρα Σταματόπουλου - Πούμπουρα

Ο Παύλος Σταματόπουλος πριν μερικές μέρες μίλησε και για την κόντρα του με τον Στηβ Μιλάτο

Ο Παύλος Σταματόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Alpha «Super Κατερίνα» και μέσα σε όλα ο ίδιος αναφέρθηκε και στην κόντρα που είχε με τον Στηβ Μιλάτο.

Μάλιστα δεν στάθηκε μόνο εκεί αφού αποκάλυψε και ποιος ήταν ο λόγος που υπήρξε αυτή η ρήξη ανάμεσά τους. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν έκπληξη για μένα που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέλαβε το Κάτι Ξαναψήνεται.

Δεν μαγειρεύει, αλλά της αρέσει το φαγητό. Δεν μου ταιριάζει η Κωνσταντίνα σε αυτό, νομίζω δεν είναι το δυνατό της σημείο. Δεν έχω καταλάβει ακόμη τους χαρακτήρες του Big Brother.

Ο Στηβ Μιλάτος είχε παράπονο με το πόσο συμμετείχε στην εκπομπή, αλλά αυτό ξέρεις ότι στις περισσότερες δουλειές δεν σε παρακαλούν να πάρεις μέρος, πιέζεις για να συμμετέχουν οι συνεργάτες σου».