Δανάη Μπάρκα: Ανέφερε on air περιστατικό με τον πρώην της και έμειναν όλοι "κάγκελο"

Δείτε τι έγινε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: Ανέφερε on air περιστατικό με τον πρώην της και έμειναν όλοι

Μετά από την πλάκα που έκανε με τον μάγειρα της εκπομπής της, το πρωί της Τρίτης 28/9 και μέσα από την εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη» η παρουσιάστρια της εκπομπής θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή, στους τηλεθεατές αλλά και στους συνεργάτες της.

Πιο συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε σε έναν πρώην της, αποκαλύπτοντας ότι σύντροφός του τον είχε παρακολουθήσει, τοποθετώντας κοριό στον καναπέ του. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εμένα δεν μου έχει τύχει, αλλά έχω τύχει εγώ. Δεν έχω βάλει κοριό, αλίμονο.

Αλλά μια περίοδο, με έναν άνθρωπο που μου έριχνε τη μια χυλόπιτα μετά την άλλη, πηγαίναμε με το αμάξι μου με την κολλητή μου και κάναμε stakeout με ντόνατ και καφέ. Περιμέναμε να δούμε αν θα βγει, αν θα είναι με καμία».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα

Δανάη Μπάρκα: Απαντάει στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Τίμο Ζαχαράτο

Η Δανάη Μπάρκα, το μεσημέρι της Κυριακής θέλησε να επικοινωνήσει με την εκπομπή Τις λες Τώρα, προκειμένου να δώσει τις δικές της απαντήσεις σχετικά με τη σχέση που της χρεώνουν με τον μάγειρα της εκπομπής της, Τίμο Ζαχαράτο.

Η ίδια πολλές φορές «πειράζει» τον νεαρό μάγειρα στον αέρα του Πάμε Δανάη, ενώ πριν από μερικές μέρες του πρότεινε να κάνουν παιδί.

Το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα για τη σχέση που της χρεώνουν με τον Τίμο Ζαχαράτο

«Περνάμε πολύ ωραία και νομίζω φαίνεται. Και σαν παρέα, όχι μόνο στην μαγειρική. Είμαστε χαρούμενοι, ενωμένοι και πολύ ερωτικοί», δήλωσε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής «Τι λες τώρα!», ενώ στη συνέχεια η Μαρία Ηλιάκη σχολίασε πως προσπαθεί να αποφύγει την ερώτηση.

«Μαρία μου, επειδή πλέον έχω εμπειρία δίπλα στον Άρη Καβατζίκη, ξέρω ότι οι απαντήσεις θα έρθουν μέσω της εκπομπής μας», απάντησε η νεαρή παρουσιάστρια.