Έντονο ξέσπασμα από τον Μαυρίκιο Μαυρικίου: «Δεν συνεργάζομαι και δεν θέλω να ξανασυνεργαστώ με ανθρώπους σκουπίδια»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έντονο ξέσπασμα από τον Μαυρίκιο Μαυρικίου: «Δεν συνεργάζομαι και δεν θέλω να ξανασυνεργαστώ με ανθρώπους σκουπίδια»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» όπου μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, όπως και στις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου και έγινε ο κακός χαμός.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν συνεργάζομαι και δεν θέλω να ξανά συνεργαστώ με ανθρώπους σκουπίδια! Με ανθρώπους βιαστές, εκφοβιστές, ανθρώπους που εκμεταλλεύονται αδυναμίες, ανθρώπους που βιάζουν σωματικά, ψυχολογικά. Θεωρώ το ίδιο υπεύθυνους, για να τελειώνουμε, αυτούς που τους υπερασπίζονται. Το ίδιο υπεύθυνους!».

Και συνέχισε λέγοντας: «Είχαμε συνεργαστεί με τον Δημήτρη Λιγνάδη, προλόγιζε μία συναυλία για την ενίσχυση του ιδρύματος του Χαμόγελου του Παιδιού. Είναι τραγική ειρωνεία. Ζητώ συγγνώμη δημόσια, δεν μπορούσα να το φανταστώ. Στεκόταν εκεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, μπροστά μου, είχε 1,500 παιδάκια από κάτω».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου υπέστη σωματικό βιασμό - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Και όσο οι καταγγελίες για βιασμός πληθαίνουν, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού, όπου αναφέρθηκε στο bullying που έχει βιώσει αλλά και στην τραυματική εμπειρία που είχε στον στρατό.

Η αποκάλυψη του Μαυρίκιου Μαυρικίου

Έχεις πει στο παρελθόν ότι έχεις υποστεί σωματικό βιασμό στο παρελθόν. Έχεις βιώσει bullying και σε άλλες περιόδους της ζωής σου; Πώς το αντιμετώπισες;

Καλώς ή κακώς, ήμουν πάντα ένας άνθρωπος που με κάποιον τρόπο ξεχώριζε κάπως από τα υπόλοιπα παιδιά. Δεν μπορούσα όμως να κατανοήσω ως μαθητής γιατί ήταν τόσο κακό το να έχεις περιττά κιλά, να τραγουδάς στις εκδηλώσεις του σχολείου, να παίζεις πιάνο κι ακορντεόν ή να έρχονται οι γονείς σου να μάθουν την πρόοδό σου στο σχολείο. Όλα αυτά ενώ θα έπρεπε να λειτουργούν με θετικό πρόσημο, με έκαναν το θύμα των συμμαθητών μου. Στον στρατό όντως υπέστην σωματικό βιασμό που με έστειλε στο νοσοκομείο λόγω ξυλοδαρμού, επειδή είχα πάρει μια τιμητική άδεια, λόγω της διάκρισής μου τότε σε έναν διαγωνισμό τραγουδιού και υπήρξαν αντίποινα. Όλα αυτά τα αντιμετώπιζα πάντα με την οικογένειά μου. Χρωστάω τα πάντα στους γονείς μου. Θα τολμήσω να πω πως χωρίς αυτούς, ίσως να είχα οδηγηθεί κι εγώ σε αδιέξοδο, όπως τόσα άλλα απιδιά που δεν μιλάνε.

Γιατί πιστεύεις ότι στην εποχή μας η διαφορετικότητα δεν μπορεί αν γίνει αποδεκτή;

Γιατί δυστυχώς στους περισσότερους ανθρώπους υπερτερούν τα συναισθήματα της ζήλιας και του φθόνου αντί της αγάπης και του σεβασμού.