Ελεονώρα Μελέτη: Η άκρως τρυφερή ανάρτηση με την κορούλα της

Το βίντεο στα social media

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: Η άκρως τρυφερή ανάρτηση με την κορούλα της

Η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με την κορούλα της, Αλεξάνδρα είναι αχώριστες καθώς το μικρό της αγγελούδι συχνά πυκνά επισκέπτεται την μητέρα της στην δουλειά. Πλέον έχει μεγαλώσει αρκετά καθώς είναι 3 χρόνων και όπως φαίνεται έχει τρέλα με το μ μακιγιάζ.

Η Αλεξάνδρα, όπως μας έχει δείξει και παλαιότερα η Ελεονώρα Μελέτη, έχει έφεση στο μακιγιάζ. Αυτή τη φορά όμως, η ίδια αποφάσισε να περιποιηθεί τον εαυτό της, βάφοντας τα χείλια της, όπως είπε στη μαμά της.

Δείτε παρακάτω τη ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

Μελέτη

Συγκλονίζει η Ελεονώρα Μελέτη: «Μου ανοίγει με το μπουρνούζι και λέει “πέρνα να σε κεράσω ένα..."»

Συγκλόνισε η Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα της εκπομπής "Mega Καλημέρα", όταν εξομολογήθηκε ένα αδιανόητο περιστατικό που βίωσε στην αρχή της καριέρας της ως δημοσιογράφος με βουλευτή που πήγε να του πάρει συνέντευξη.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε, όταν πήγε στο γραφείο του και χτύπησε την πόρτα για να μπει, εκείνος της άνοιξε φορώντας μόνο το μπουρνούζι του και της πρόσφερε ουίσκι.

Η εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη για τον βουλευτή

«Μου ανοίγει με το μπουρνούζι και μου λέει “πέρνα να σε κεράσω ένα ουισκάκι”. Του λέω “έχω έρθει για συνέντευξη”. Και σηκώθηκα και έφυγα. Ο συγκεκριμένος βουλευτής το είχε κάνει και σε άλλη συνάδελφο αυτό με το μπουρνούζι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Στο πολιτικό γραφείο, τι δουλειά έχει ο άλλος με το μπουρνούζι;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια, λίγες ημέρες μετά την συνέντευξη που πήρε από την Μενεγάκη και έκανε χαμό με τις αποκαλύψεις της.