GNTM 4: Τα βρήκαν "σκούρα" στην πρώτη φωτογράφιση για την δοκιμασία αποχώρησης

Τι συνέβη άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: Τα βρήκαν

Στο σημερινό επεισόδιο, είναι η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης για το GNTM 4 και όπως είναι λογικό τα μοντέλα φαίνονται αρκετά αγχωμένα. Την αυλαία άνοιξε η Ειρήνη Λεμπέση, η οποία έχοντας κερδίσει το Golden Pass, διαγωνίστηκε πρώτη και επέλεξε τον παρτενέρ της.

Η ίδια αποφάσισε να επιλέξει τον Ναπολέοντα γιατί είναι αρκετά κοντά στο ύψος, ωστόσο με την επιλογή της φάνηκε πως δεν ήταν το "πιο δυνατό χαρτί".

Η χημεία μεταξύ των δυο μοντέλων ήταν σχεδόν ανύπαρκτη και μάλλον το συναίσθημα παρέπεμπε περισσότερο σε αμηχανία. Από την άλλη η κριτική επιτροπή δεν φάνηκε ευχαριστημένη με το τελικό αποτέλεσμά τους.

Δείτε παρακάτω το πρώτο ζευγάρι στο GNTM 4

GNTM 4: Τεράστια ανατροπή - Ο Ιάσονας ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή του

Την οικειοθελή αποχώρησή του από το GNTM 4 ανακοίνωσε στους κριτές ο Ιάσονας, κατά την διάρκεια των αποτελεσμάτων. Το γνωστό μοντέλο βρέθηκε μπροστά τους και μοιράστηκε μαζί τους ένα δίλημμα που είχε.

Ο Ιάσονας είπε χαρακτηριστικά: «Έχω ένα μεγάλο δίλημμα και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας. Μου έχει κάτσει μια μεγάλη δουλειά στο εξωτερικό. Μια δουλειά τεράστιας εμβέλειας. Δεν έχω αποφασίσει τι θέλω να κάνω. Θέλω να το σκεφτώ, είναι πολύ δύσκολη απόφαση».

Τελικά ο ίδιος, μετά την ανακοίνωση των παικτών που πέρασαν στο σπίτι, ανέφερε πως τελικά αποφάσισε να αφήσει το GNTM 4 και να κυνηγήσει την ευκαιρία που του χτύπησε ξαφνικά την πόρτα. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης Σκουλός αποκάλυψε και μια αλλαγή που θα δούμε για πρώτη φορά φέτος.

Η ανακοίνωση του Ιάσονα για την αποχώρησή του από το GNTM 4

TAGS