Σάββας Πούμπουρας: Οι νέες αποστολές με την μητέρα του σόκαραν την Ελένη Μενεγάκη

Που πήγαν αυτή τη φορά;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σάββας Πούμπουρας: Οι νέες αποστολές με την μητέρα του σόκαραν την Ελένη Μενεγάκη

Ο Σάββας Πούμπουρας επέστρεψε και πάλι στην ελληνική τηλεόραση μέσα από την εκπομπή «Ελένη» στο Mega, όπου έκανε πριν από λίγες ημέρες πρεμιέρα. Ο ίδιος έχει την δική του στήλη όπου πηγαίνει τη μητέρα του για αποστολές.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε επιλέξει να πάει μαζί με την μητέρα του για καρτ κι όπως ήταν αναμενόμενοι οι συνεργάτες του έμειναν άφωνοι. Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη όταν τους είδε δεν το πίστευε και αναρωτήθηκε πώς κατάφερε να την πείσει να κάνουν κάτι τέτοιο.

Η μητέρα του Σάββα Πούμπουρα, κα Αναστασία, δήλωσε ενθουσιασμένη ενώ πριν μπουν στην πίστα δεν δίστασε να συμβουλεύσει τον γιο της να προσέχει και να μην τρέχει γιατί έχει και ένα παιδί. Αυτή τη φορά οι δύο τους μπήκαν σε νέες περιπέτειες καθώς πήγαν μαζί σε λούνα παρκ.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τον Σάββα Πούμπουρα και την μητέρα του

Η άγνωστη κόντρα Σταματόπουλου και Πούμπουρα - «Είχαμε να μιλήσουμε χρόνια»

Ο Παύλος Σταματόπουλος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκαν καλεσμένοι στην σημερινή (28/9) εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Μάλιστα, ο πρώτος αναφέρθηκε και στην άγνωστη κόντρα που είχε με τον Σάββα Πούμπουρα.

Οι δύο συνεργάτες της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησαν για τη μετακόμισή τους στο MEGA -δείτε εδώ την πρεμιέρα της εκπομπής-, με τον Σάββα Πούμπουρα ξαφνικά να αποκαλύπτει πως στο παρελθόν είχε έρθει σε ρήξη με τον δημοσιογράφο.

«Είχαμε να μιλήσουμε για χρόνια» τόνισε ο Παύλος ενώ ο Σάββας αμέσως μετά εξήγησε πως τα ξανά βρήκα, καθώς ο πρώτος πήρε την απόφαση να του τηλεφωνήσει. «Mετά από χρόνια με πήρες τηλέφωνο και ξαναβρεθήκαμε ασχέτως από τη σχέση που είχαμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η άγνωστη κόντρα Σταματόπουλου - Πούμπουρα