The 2night show - Ευγενία Δημητροπούλου: H απάντηση στο ενδεχόμενο ενός παιδιού - "Θα το έκανα μόνο αν..."

Αναλυτικά οι δηλώσεις της ηθοποιού στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The 2night show - Ευγενία Δημητροπούλου: H απάντηση στο ενδεχόμενο ενός παιδιού -

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (29/9) η Ευγενία Δημητροπούλου. Η σπουδαία ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον κρυφό της γάμο αλλά και στο πόσο της έχει αλλάξει τη ζωή ο σύζυγός της, την σχέση των οποίων σας είχαμε αποκαλύψει ήδη εμείς πριν το κάνει η ηθοποιός γνωστό.

Οι δηλώσεις της Ευγενίας Δημητροπούλου

«Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι δεν τα φωνάζω τα πράγματα, αντίστοιχα και ο σύζυγός μου. Θέλαμε τον πολιτικό γάμο να τον κάνουμε μαζεμένο, θα κάνουμε και θρησκευτικό. Παντρευτήκαμε στις 11 Ιουνίου. Δεν έχω καταλάβει να αλλάζει κάτι. Το περίεργο ήταν που την επόμενη μέρα, επειδή είναι γιατρός, το καλούσαν στον προθάλαμο του χειρουργείου από διάφορες εκπομπές και νόμιζε ότι ήταν περιστατικό που κάποιος τον συστήνει. Όταν βγήκε το όνομά του έκλεισε τα social, είναι έξω από τον χώρο και το σέβομαι.

Έγινε πρόταση γάμου και έκπληξη. Δεν ήταν φαντασμαγορικό, ήταν στο σπίτι, όμορφα, μετά από γυρισμα. Δεν το περίμενα καθόλου. Ήταν συνεργός η αδερφή μου. Μπάτσελορ δεν κάναμε, Τετάρτη είχαμε γύρισμα και Παρασκευή παντρευτήκαμε. Δεν έχω φανταστεί τον θρησκευτικό μας γάμο. Θέλω να είναι χειμώνας, μετά τα Χριστούγεννα που είναι όλα στολισμένα. Ταξίδι του μέλιτος δεν πήγαμε, πήγαμε όντως στη Σαντορίνη αλλά ο σύζυγός μου δούλευε.

Βάλαμε καταλάθος στο πλυντήριο το γαμπριάτικο κοστούμι και μπήκε στο πλύσιμο. Μια μέρα πτιν από τον γάμο ψάχναμε κοστούμι. Ήταν αυτοσχέδιος και παρεΐστικος ο γάμος. Ήταν ελάχιστοι συνάδελφοι, μια εργάσιμη μέρα, γιατί έχουμε στο μυαλό τον θρησκευτικό γάμο. Το τηλέφωνό του χτυπάει πολλές φορές και μέσα στη νύχτα. Δένομαι με τους ασθενείς του, έχω αγωνία για την υγεία τους. Έχει τύχει πολλές φορές να τρώμε και να φύγει και να συνεχίσω να τρώω μόνη μου.

Είχαμε συμπορευτεί αυτό το διάστημα, το οποίο ήταν ιδιαίτερο για εμένα. Εγώ ήρθα αντιμέτωπη με πολλά θέματα και υγείας δικά μου και δικών μου ανθρώπων και άλλα. Έβλεπα πόσο στέκεται δίπλα μου και πόσο δύναμη μου δίνιε. Υπήρχε διάθεση για συμπόρευση και από τους δύο και επειδή αποφάσισα να δω το τώρα και να μην κοιτάω το μέλλον, όταν σου έρθονται χαστούκια που δεν τα περιμένεις, λες ότι εγώ θέλω να ζήσω το παρόν».

Για το ενδεχόμενο ενός παιδιού: «Δεν νομίζω ότι θα άφηνα τη δουλειά. Πρέπει να είμαστε εμείς καλά. Λατρεύω τη δουλειά μου, έχω μοχθήσει γι αυτή και δεν θα ήμουν εγώ καλά αν την άφηνα. Αν μου έβγαινε να μείνω μια σεζόν εκτός θα το κάνω».

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση με τον σύζυγό της - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ευγενία Δημητροπούλου στο πλευρό του αγαπημένου της, Στέλιου Βλατάκη καθώς οι δυο τους παντρεύτηκαν φέτος το καλοκαίρι στην Κηφισιά. Με αυτόν τον τρόπο επισημοποίησαν την σχέση τους.

Τόσο η πρωταγωνίστρια της σειράς “Ήλιος” όσο και ο διακεκριμένος νευροχειρουργός επιθυμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι ακριβώς έκαναν και με τον γάμο τους.

Αν και έχουν επιλέξει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους ως ζευγάρι και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οι δυο τους έκαναν την πρώτη επίσημη κοινή τους εμφάνιση πριν μερικές ημέρες στο Ηρώδειο! Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly ήταν εκεί και τους απαθανάτισε.

Έξοδος - Δημητροπούλου με τον σύζυγο

Έξοδος για την Δημητροπούλου και τον σύζυγό της