Δύσκολες ώρες για την Νικολέττα Ράλλη - Τράκαραν το αυτοκίνητό της

«Είχα κοιμηθεί μόνο δύο ώρες, το πρωί σηκώθηκα και...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δύσκολες ώρες για την Νικολέττα Ράλλη - Τράκαραν το αυτοκίνητό της

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε το πρωί της Τετάρτης η Νικολέττα Ράλλη. Η γνωστή παρουσιάστρια μέσα σε όλα μίλησε για την πρεμιέρα της στο OPEN, δηλώνοντας πως δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή της.

Οι δηλώσεις της Νικολέττας Ράλλη

«Παιδιά ήμουν έτοιμη να φύγω. Δεν μπορούσα να το σταματήσω με τίποτα. Είχα πάρα πολύ άγχος, κάποια πράγματα δεν είχαν γίνει σε ό,τι αφορά την εκπομπή.

Είχα κοιμηθεί μόνο δύο ώρες, το πρωί σηκώθηκα και βρήκα το αμάξι μου τρακαρισμένο, με έψαχνε η τροχαία, το παιδί έβγαζε τραπεζίτη το βράδυ και δεν κοιμήθηκα ούτως ή άλλως. Λέω παιδιά τι γίνεται; Θα κάνουμε 20% τηλεθέαση.Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι γύρισα, είχαμε πολύ χρόνο για την προετοιμασία της εκπομπής».

Οι δηλώσεις της Νικολέττας Ράλλη πριν την πρεμιέρα της στο OPEN

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Τρίτης (14/9) η Νικολέττα Ράλλη, η οποία μίλησε για την νέα εκπομπή που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό στη ζώνη του Σαββατοκύριακου στο Open.

Ο σταθμός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την αγαπημένη παρουσιάστρια και η ίδια δήλωσε έτοιμη για το νέο αυτό ξεκίνημα.

«Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω πόσο έτοιμος είναι ο κόσμος για μια τελείως διαφορετική εκπομπή.

Δεν ήμουν ποτέ νουμεράκιας. Όλες οι εκπομπές που παίζουν το Σαββατοκύριακο σε αυτή τη ζώνη είναι επιπέδου Α1, δεν φοβάμαι όμως. Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης και ανταγωνισμού.

Το τελευταίο πράγμα που σε νοιάζει όταν έχεις γεννήσει είναι το σώμα σου και τα κιλά που έχεις πάρει. Η μητρότητα με έχει κάνει πιο αυστηρή, να καταλάβω τις πραγματικές προτεραιότητες και με έχει κάνει να εκτιμήσω τον ελεύθερο αλλά και τον χρόνο γενικότερα. Δεν ήταν ρομαντική η περίοδος της εγκυμοσύνης και θέλω να μάθω για ποιες ήταν», είπε χαρακτηριστικά.