Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Χαμός με το βίντεο του Άγγελου Λάτσιου που έχει κυκλοφορήσει στα social media

Σε κλαμπ στο Άμστερνταμ

Χαμός με το βίντεο του Άγγελου Λάτσιου που έχει κυκλοφορήσει στα social media
News 29.09.2021 09:53
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Άγγελος Λάτσιος αποφάσισε να ξεφύγει για λίγο από την καθημερινότητά του και να απολαύσει μερικές ξέγνοιαστες μέρες μακριά από την Ελλάδα, μαζί με τον καλό του φίλο, Άρη Αργυρόπουλο, τον γιο της Μαρίας Μπακοδήμου, Δημήτρη Αργυρόπουλο.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, δείχνει να απολαμβάνει τις μέρες του στην ολλανδική πρωτεύουσα και μάλιστα, έχει αποφασίσει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους αρκετά στιγμιότυπα από τις περιπέτειές του.

Πριν από μερικές ώρες, ο Άγγελος Λάτσιος και ο Άρης Αργυρόπουλος επισκέφθηκαν ένα κλαμπ της περιοχής και πόζαραν στο φακό την ώρα που γλεντούσαν.

Αυτό είναι το βίντεο του Άγγελου Λάτσιου από το ταξίδι του στο Άμστερνταμ

View this post on Instagram

A post shared by Aris Argyropoulos (@arisargy)

Άγριο ξέσπασμα από τον Άγγελο Λάτσιο

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, στον ίδιο αρέσει αρκετά να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές φωτογραφίες από την καθημερινότητά του καθώς έχει αρκετούς followers.

Αυτή τη φορά επέλεξε να ενημερώσει αλλά και να αφήσει το δικό του σχόλιο σχετικά με τα 1.428 δελφίνια τα οποία σκοτώθηκαν «για το έθιμο» στα Νησια Φερόε. Πιο συγκεκριμένα, η φετινή μαζική σφαγή είναι η μεγαλύτερη που έχει καταγραφεί ποτέ με συνέπεια να προκαλέσει τις αντιδράσεις οργανώσεων και ακτιβιστών.

Μάλιστα, η περιβαλλοντική φιλανθρωπική οργάνωση «Sea Shepherd» ανέφερε πως οι σφαγές αυτές έχουν ως αποτέλεσμα τον θάνατο περισσότερων των 8.000 φαλαινών και δελφινιών την τελευταία δεκαετία.

Έτσι, ο Άγγελος Λάτσιος θέλησε να τοποθετηθεί καθώς δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό όπου στην μια αναφέρει χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας «Ντρέπομαι για το είδος μας».

Η ανάρτηση του Λάτσιου

Τι είναι το έθιμο «Grindadráp»

  • Το «Grindadráp», αποτελεί ένα κυνήγι θαλάσσιων θηλαστικών, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στα νησιά αυτά. Είναι ένα μη εμπορικό κυνήγι, καθώς το κρέας δεν εξάγεται, αλλά φυλάσσεται και διανέμεται στην κοινότητα ως δωρεάν τροφή.
  • Ιστορικά, αυτό ήταν μια σημαντική οικονομική ανακούφιση για τα Φερόε, τα οποία βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στις διεθνείς εισαγωγές λόγω της απομακρυσμένης θέσης τους. Υποστηρίζεται, πως τα ζώα σκοτώνονται με ανώδυνο τρόπο.
  • Σύμφωνα με πληροφορίες, το έθιμο είναι τόσο βαθιά ριζωμένο στην κοινωνία, που τα σχολεία εκπαιδεύουν τα παιδιά στην εν λόγω διαδικασία. Μάλιστα, τα παιδιά μπορούν να φύσουν δικαιολογημένα από το σχολείο όταν πραγματοποιείται το «Grindadráp», ενώ οι άνδρες και οι γυναίκες μπορούν να εγκαταλείψουν τον χώρο εργασίας τους για να συμμετάσχουν.
  • Ειδικά για φέτος, ο αριθμός των ζώων που θανατώθηκαν είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που «χρειάζεται» για να τραφεί η κοινότητα. Αυτό σημαίνει ότι πλήθος θηλαστικών οδηγήθηκε στη σφαγή χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, αφού απλώς θα πεταχτούν...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σαν μοντέλο σε πασαρέλες του εξωτερικού - Αυτό είναι το κορίτσι του γιου της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελου Λάτσιου

Άγγελος Λάτσιος: «Σούσουρο» στα social media με την ανάρτηση που έκανε ο γιος Μενεγάκη - Λάτσιου

Share