Κίνηση ανθρωπιάς από τον Τάκη Ζαχαράτο για τους πυροσβέστες του 2021

Συγκίνησε ο κωμικός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κίνηση ανθρωπιάς από τον Τάκη Ζαχαράτο για τους πυροσβέστες του 2021

Στο Θέατρο Άλσος πραγματοποιεί αυτό το διάστημα εμφανίσεις ο ταλαντούχος Τάκης Ζαχαράτος. Μάλιστα, ο ίδιος θέλησε να αναφερθεί στους πυροσβέστες και συγκεκριμένα στους Ήρωες του 2021, όπως ακριβώς τους αποκάλεσε.

Η αναφορά του Τάκη Ζαχαράτου στους πυροσβέστες

«Ζήτησα από τον φίλο μου και συνεργάτη, Γιάννη Ξανθούλη να γράψει ένα τραγούδι, γιατί δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να ξεχαστεί το παραμικρό και πόσο μάλλον αυτοί οι σπουδαίοι σύγχρονοι ήρωες» είπε χαρακτηριστικά.

Λίγο αργότερα, ο ίδιος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram την συγκινητική αυτή στιγμή γράφοντας χαρακτηριστικά: «Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ!!!!!Αυτό το τραγούδι του Μοναδικού Μιχάλη Σουγιούλ σε στίχους του Σπουδαίου Γιάννη Ξανθούλη είναι αφιερωμένο στους σύγχρονους ήρωες που έδωσαν μάχη μέσα στις φλόγες !!!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ». Να υπενθυμίσουμε ότι ο Τάκης Ζαχαράτος θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του Ελλάδα έχεις ταλέντο.

«Αν βρισκόταν ο ιδανικός σύντροφος θα αποκτούσα παιδί»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα" έκανε ο Τάκης Ζαχαράτος. Μεταξύ άλλων, ο επιτυχημένος καλλιτέχνης - που σαρώνει με τις εμφανίσεις του - αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή αποκαλύπτοντας πως θα ήθελε να αποκτήσει ένα παιδί.

«Είμαι ρωτευμένος είμαι με την Τέχνη μου, δεν είμαι ερωτευμένος σε κάποια σχέση. Κάνω, όμως, δημόσιο άνοιγμα αν ενδιαφέρεται κάποιος ας ρίξει τα πλοκάμια του», είπε αρχικά.

«Η σκέψη να γίνω πατέρας υπήρξε στο μυαλό μου πριν από κάποια χρόνια. αλλά θεωρώ ότι για να έχεις ένα παιδί πρέπει να έχεις εξαιρετικό σύντροφο. Έτσι το νιώθω εγώ. Ίσως και να είμαι λίγο ευθυνόφοβος αλλά με τον τρόπο ζωής μου δεν θα μπορούσα να είμαι 100% δίπλα στο παιδί μου όπως θα ήθελα. Οπότε δεν μου φταίει σε κάτι» πρόσθεσε με ειλικρίνεια «Αν βρισκόταν ο ιδανικός σύντροφος θα το σκεφτόμουν, γιατί και ο ιδανικός πρέπει να τεσταριστεί».

«Αυτό που μου λείπει περισσότερο από τη ζωή είναι η μητέρα μου. Από την άλλη δεν μου λείπει γιατί είναι πάντα παρούσα και θα ήθελα απλά να είναι εδώ και να χαίρετα. Μερικές φορές νιώθω σαν να παίρνεις άριστα και να μην έχω που να το δείξω. Δεν θα συγκινηθώ αλλά ξέρω ότι, από εκεί που είναι, χαίρεται».