Πολύ ευχάριστα νέα για τον Ευτύχη Μπλέτσα και την Ηλέκτρα Αστέρη

Το ανακοίνωσαν με μια ανάρτηση στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πολύ ευχάριστα νέα για τον Ευτύχη Μπλέτσα και την Ηλέκτρα Αστέρη

Στις 12 Ιουλίου ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη έγιναν γονείς για δεύτερη φορά. Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι βάφτισε πριν μερικές μέρες τις κόρες τους.

Το μεσημέρι της Τρίτης (28/9), η σύζυγος του γνωστού παρουσιαστή αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram τα ονόματα που πήραν οι κόρες της.

Συγκεκριμένα, η βάφτιση πραγματοποιήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου τα ονόματα που πήραν οι μικρούλες είναι Ίρις και Νεφέλη.

Η ανάρτηση της Ηλέκτρας από την βάφτιση των κοριτσιών της

Πολύ ευχάριστα νέα για τον Ευτύχη Μπλέτσα και την Ηλέκτρα Αστέρη

Happy Traveller: Το τρυφερό τρέιλερ του Ευτύχη Μπλέτσα με τα παιδιά του

Για 7η συνεχόμενη σεζόν επιστρέφει ο Ευτύχης Μπλέτσας μέσα από την εκπομπή του «Happy Traveller». Ο παρουσιαστής ετοιμάζεται και πάλι να ταξιδέψει σε νέους προορισμούς όπου θα έχουμε την δυνατότητα να τον βλέπουμε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Μαζί με τον Ευτύχη Μπλέτσα θα είναι και η αγαπημένη του, Ηλέκτρα Αστέρη. Μάλιστα έχει βγει επίσημα πλέον και το νέο τρέιλερ για το 2021-21 του Happy Treveller. Όπως θα δείτε πρόκειται για ένα απόσπασμα το οποίο περιέχει μαγικές στιγμές.

Στο τρέιλερ για τη νέα σεζόν του Happy Traveler βλέπουμε πλάνα και από τα παιδιά του ζευγαριού, μέσα από τα πρώτα τους οικογενειακά ταξίδι. Μάλιστα ο παρουσιαστής αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έχουμε δώσει μια υπόσχεσης, πως χρόνο με τον χρόνο, εμείς θα συνεχίσουμε να σας ταξιδεύουμε και όσο αλλάζουν οι συνθήκες, αυτή η υπόσχεση για τα βήματα που κάνουμε μαζί, αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία». Να τονίσουμε πως πριν από λίγο καιρό έγιναν για δεύτερη φορά γονείς.

Λίγα λόγια για τον Ευτύχη Μπλέτσα

Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, ενώ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Αγγλία και έχει κατάρτιση στη Διατροφολογία, την Ψυχολογία και στις Παιδαγωγικές Επιστήμες. Πήρε Bachelor in Computer and Networks στο Πανεπιστήμιο του Έσσεξ και MSc in Advanced Computing στο Imperial College London. Επίσης, είναι απόφοιτος του Anthony Robbins Mastery University & Leadership Mastery και του Experts Academy του Μπρέντον Μπέρχαρντ. Στην Ελλάδα, έκανε σπουδές στο Θέατρο και τη Μουσική.

Καριέρα

Το 2004 έγραψε το βιβλίο Το Παστίτσιο της Μαμάς (2004). Ξεκίνησε την καριέρα του στην τηλεόραση, με την παρουσίαση της εκπομπής μαγειρικής Η Κουζίνα της Μαμάς, η οποία προβλήθηκε αρχικά από την ΕΡΤ3 το 2005 και έπειτα συνεχίστηκε στον Alpha TV την περίοδο έως 2008 έως 2009. Το 2009 συνεργάστηκε με την αγγλική εκπομπή Planet Food, συμμετέχοντας σε ένα επεισόδιο γυρισμένο στην Ελλάδα, αφιερωμένο στην ελληνική κουζίνα. Το 2010 έγραψε το βιβλίο Μαγειρική Οικονομία.

ΣΚΑΙ Δύσκολες στιγμές για τον Ευτύχη Μπλέτσα