Γιάννης Ζουγανέλης για το Bachelor: «Δεν περίμενα μετά το "#ΜeΤοο" να υπάρχει τέτοια εκπομπή»

«Εκτίθενται τόσο πολύ οι γυναίκες»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιάννης Ζουγανέλης για το Bachelor: «Δεν περίμενα μετά το

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Secret παραχώρησε πρόσφατα ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην νέα σειρά που πρωταγωνιστεί, Κομάντα και Δράκοι, στην ελληνική τηλεόραση και στα πρότυπα καθώς και στην πανδημία του κορωνοϊού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Ζουγανέλη

«Η σειρά φέρει την πρωτότυπη γραφή και την ιδιαίτερη σκηνοθετική σύλληψη του Θοδωρή Παπαδουλάκη. Ενός σκηνοθέτη που προβάλλει την Ελλάδα με το δικό του μάτι και σε κάνει να θες να τη γευτείς να κολυμπήσεις, να τα κάνεις όλα... Αφέθηκα στα χέρια του, παρόλο που έχω εμπειρία στην υποκριτική.

Είναι η πρώτη φορά που η ελληνική τηλεόραση έχει τέτοιας μορφής σειρά, Κάθε επεισόδιο είναι και μια ταινία ιδιαίτερη. Είμαι πολύ χαρούμενος που συμβαίνει αυτό. Εχω τεράστια αποστροφή στα ριάλιτι, και ειδικά στο "Big Brother". Δεν περίμενα με ένα κίνημα τεράστιο παγκοσμίως σαν το "#ΜeΤοο" να υπάρχει εκπομπή όπου να εκτίθενται τόσο πολύ οι γυναίκες, όπως σε αυτό και στο "The Bachelor"...

Τα άλλα τα σόου με τα τραγούδια έχουν μια αξιοπρέπεια. Ημια εκπομπή μιλά για το τι κάνει η άλλη εκπομπή. Δεν αφορά τον κόσμο αυτό, θα υπάρξει αποστροφή. Ερχεται και το τέλος του lifestyle, γιατί δεν γίνεται να γίνει πρότυπο της γυναίκας η κάθε τσόντα. Είναι δυνατόν τώρα;».

Αναφορικά με τον κορωνοϊό είπε: «Εγώ ήμουν ασυμπτωματικός, ήμουν τυχερός. Χάσαμε, όμως, τη μητέρα του Σπύρου, του γαμπρού μου, μια εξαιρετική κυρία, που δεν τον νίκησε. Εχασα, όμως, και άλλους ανθρώπους και φίλους. Ολα μας διχάζουν, μας δίχασε και ο κορονοϊός.

Δεν μπορώ να πιστέψω πως όλη αυτή η εμβολιασμένη επιστημονική κοινότητα θυσιάστηκε...Το μεγάλο κακό γίνεται στα social media, όπου δεν υπάρχει ελευθερία, αλλά αυθαιρεσία, και λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του...Η πληροφορία θα φέρει την παραπληροφορία, θέλει σεβασμό...».

 Γιάννης Ζουγανέλης για τα ριάλιτι

Για το Bachelor ξέσπασε και η Νάταλι Θάνου - "Δεν θέλω να το δω και δεν θέλω καν να υπάρχει!"

«Για μένα ήταν φυσιολογική εξέλιξη, όταν κάνεις παιδί και οικογένεια, να μην συνεχίζεις να εμφανίζεσαι σε νυχτερινά μαγαζιά και να μην έχεις το ίδιο lifestyle. Ήταν φυσιολογικό για μένα και δεν μου λείπει τίποτα από το παρελθόν.

Όταν είσαι τραγουδίστρια και είσαι πάνω στην πίστα υπάρχει όλο αυτό το κόνσεπτ που οι άντρες είναι από κάτω και πρέπει κάτι να κάνεις για να τους διασκεδάσεις και να σου πετάξουν τα λουλούδια, δεν μου άρεσε και δεν ήταν του στιλ μου. Δεν μου ταίριαζε.

Δεν μου αρέσει καθόλου πως παρουσιάζεται η γυναίκα στο Bachelor. Είμαι της άποψης πως εμείς οι γυναίκες πρέπει να στηρίζουμε η μία την άλλη και να ενθαρύνουμε η μία την άλλη. Αυτό που βλέπω εκεί με στεναχωρεί πάρα πολύ. Δεν θέλω να το δω και δεν θέλω καν να υπάρχει.

Υπήρχαν φορές που στο παρελθόν δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση. Δεν θέλω να αναφέρομαι όμως σε αυτό εφόσον το άτομο που μου το έκανε δεν είναι πλέον στην επικαιρότητα και δεν μπορεί να βλάψει άλλους. Τρομάζεις πολύ. Κόβονται τα πόδια σου, η ανάσα σου και δεν ξέρεις πως να αντιδράσεις». Πυρά κατά του Bachelor έριξε και η Ντέπυ Γκολεμά.