Εμφανώς αλλαγμένη η Νατάσα Καλογρίδη - Η σπάνια δημόσια εμφάνισή της

Με total black σύνολο και άλλο μαλλί

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εμφανώς αλλαγμένη η Νατάσα Καλογρίδη - Η σπάνια δημόσια εμφάνισή της

Τον τελευταίο καιρό, η Νατάσα Καλογρίδη έχει αποφασίσει να μείνει για λίγο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μετά την εντυπωσιακή πορεία της στο J2US, η ηθοποιός «χάθηκε» και το βράδυ της Δευτέρας (28/9) πραγματοποίησε μία σπάνια εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε στο θέατρο Άλσος για την συναυλία της Άννας Βίσση. Μάλιστα, η Νατάσα Καλογρίδη φάνηκε να είναι εμφανώς αλλαγμένη καθώς μέσα στους μήνες που πέρασαν, άφησε τα μαλλιά της να μακρύνουν και αποχωρίστηκε το κοντό.

Η ηθοποιός απέφυγε να ρίξει το βλέμμα της στους φωτογράφους, ενώ επέλεξε να φορέσει ένα total black outfit, με ψηλές μπότες και μαύρο καλσόν.

Η σπάνια εμφάνιση της Νατάσας Καλογρίδη

Νατάσα Καλογρίδη θέατρο Άλσος
Νατάσα Καλογρίδη Χάρης Σιανίδης

Αντιδράσεις στο Πρωινό με την κίνηση της Καλογρίδη να βάλει αστυνομικούς σε πρόμο του βιβλίου του Λαζόπουλου

Ο Λάκης Λαζόπουλος κυκλοφόρησε το νέο του βιβλίο με τίτλο "Άλλες γυναίκες φοράνε τα φουστάνια σου" και η Νατάσα Καλογρίδη θέλοντας να το προωθήσει, έβαλε αστυνομικούς να πρωταγωνιστήσουν σε βίντεο της.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός έδωσε από ένα βιβλίο σε πέντε αστυνομικούς που είχαν υπηρεσία στο κέντρο της Αθήνας και τους έβγαλε βίντεο να το διαβάζουν. Τα εν λόγω λοιπόν βίντεο πρόβαλε το Πρωινό και υπήρξε ένταση στο πλατό.

Μάλιστα, ο Τάσος Τεργιάκης, αποκάλυψε πως από χθες το απόγευμα έγιναν έρευνες για να βρεθούν οι αστυνομικοί, που πρωταγωνίστησαν στο βίντεο και έχουν γίνει συστάσεις.

«Οι αστυνομικοί πληρώνονται για άλλους λόγους. Όταν είναι εκτός υπηρεσίας μπορούν να κάνουν κωλοτούμπες, εν ώρα υπηρεσίας δεν είναι ωραία εικόνα να κάνουν πλακίτσα φορώντας τα ρούχα της υπηρεσίας», είπε ο Γιώργος Λιάγκας, για το βίντεο της Καλογρίδη που είχε κάνει αποκαλύψεις για το Λυκουρέζο.