Τελικά δεν είναι μαζί - Αυτός είναι ο άντρας που ακούστηκε ότι είναι σε σχέση με την Πάολα

Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα ανάμεσά τους;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τελικά δεν είναι μαζί - Αυτός είναι ο άντρας που ακούστηκε ότι είναι σε σχέση με την Πάολα

Η Πάολα είναι μία από τις τραγουδίστριες της ελληνικής showbiz, η οποία έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι δεν έχει μιλήσει ποτέ ανοικτά για κάποια σχέση της, πέρα φυσικά από τις αναρτήσεις που κάνει για τον πρώην της, Φώτη Ζογλοπίτη με τον οποίο έχουν φιλικές σχέσεις.

Τον τελευταίο καιρό βέβαια, κυκλοφόρησαν φήμες που την ήθελαν να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός νέου άνδρα ο οποίος απασχόλησε τα μέσα πριν λίγο καιρό.

Με αυτόν ακούστηκε πως έχει σχέση η Πάολα

Ο λόγος για τον Δημήτρη Πυργίδη, τον πρώην παίκτη του Big Brother, ο οποίος ανά καιρούς έχει ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στιγμιότυπα μαζί με την Πάολα.

O ίδιος μίλησε το πρωί της Τετάρτης (29/9) στην εκπομπή Mega Καλημέρα και ξεκαθάρισε πως με την Πάολα είναι μόνο φίλοι και πως δεν τρέχει τίποτα περισσότερο ανάμεσά τους.

«Η Πάολα είναι στη Θεσσαλονίκη. Είμαι σε μία περίεργη φάση πρέπει να προσδιορίσω τι γίνεται… Διάβασα κάποια δημοσιεύματα. Με την Πάολα κάνουμε παρέα χρόνια, υπάρχει αγάπη και σεβασμός. Δεν είμαστε μαζί. Η Πάολα είναι… χάος! Διάβασε τα δημοσιεύματα και γέλασε…», είπε χαρακτηριστικά.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Πυργίδης που ακούστηκε πως έχει σχέση με την Πάολα

Στο βίντεο της παρουσίασής του είπε: “Είμαι ο Δημήτρης Πυργίδης. Είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Είμαι μοντέλο και επιχειρηματίας. Είμαι χαοτικός, τρελός, απρόβλεπτος. Μου αρέσουν τα γρήγορα αυτοκίνητα. Μου αρέσει η ταχύτητα. Το δυνατό σημείο στην εμφάνισή μου είναι όλη η εμφάνισή μου. Γουστάρω! Το μαλλί για μένα είναι πολύ βασικό. Το θεωρώ φετίχ, τέλος. Τις γυναίκες τις αγαπάμε, τις εκτιμάμε και κάνουμε τα πάντα γι’αυτές. Είναι το αδύναμο φύλο και πρέπει να τις στηρίζουμε. Δε θα έβγαινα με γυναίκα που είναι φουλ καταπιεστική και ματαιόδοξη”

Η μητέρα του είπε: “Ο Δημήτρης είναι ένα παιδί αυτοδημιούργητο, είναι αυτός που είναι, είναι αληθινός. Έχει σαν πρότυπο την οικογένεια, τη θρησκεία, την πατρίδα”

Ο Δημήτρης συνέχισε λέγοντας: “Με τους γονείς μου έχω πάρα πολύ καλή σχέση, είμαστε ένα. Είμαι υπέρ της οικογένειας και θα’θελα κάποια στιγμή να κάνω παιδιά. Στο παιχνίδι του Big Brother μπαίνω καθαρά για να το ζήσω, χωρίς στρατηγικές. Είμαι έτοιμος για όλα. Είμαι έτοιμος για να τα ισοπεδώσω όλα. Κατεβαίνω δυναμικά για να κάνω το χάος. Ποια είναι η ηλικία του; Ο Δημήτρης Πυργίδης είναι 36 ετών.