Επιστρέφουν τα καλλιστεία - Πασίγνωστο μοντέλο η παρουσιάστρια

Θα συμμετέχουν και άντρες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επιστρέφουν τα καλλιστεία - Πασίγνωστο μοντέλο η παρουσιάστρια

Τα εθνικά καλλιστεία GS HELLAS επιστρέφουν μετά από καιρό, ενώ μάλιστα πρώτη φορά θα συμμετέχουν γυναίκες και άνδρες. Στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται η Βίκυ Κουλιανού.

Οι διαγωνιζόμενοι θα εμφανιστούν στην σκηνή δύο φορές, με τη μία να γίνεται με μαγιό χωρίς όμως να γίνουν ερωτήσεις. Ο διοργανωτής των καλλιστείων Γιώργος Κούβαρης μίλησε το πρωί της Τετάρτης (29/9) στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τα αποκάλυψε όλα.

Όλα όσα ανακοινώθηκαν για τα φετινά καλλιστεία

«Δεν έχουν σταματήσει οι πρόβες. Φέτος η χρονιά είναι αφιερωμένη στην ενέργεια. Τα καλλιστεία θα προβληθούν τηλεοπτικά και παρουσιάστρια θα είναι η Βίκυ Κουλιανού. Για εμάς στόχος και όραμα είναι η προώθηση του πολιτισμού μας μέσα από την ομορφιά.

Η Ελλάδα επιστρέφει στους κορυφαίους παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς. Tα εθνικά καλλιστεία είναι ο μεγαλύτερος μεικτός διαγωνισμός ομορφιάς στην Ευρώπη. Την ίδια βραδιά θα βγουν εστεμμένοι, αγόρια και κορίτσια που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο εξωτερικό». Στα περσίνα καλλιστεία, στο μεταξύ, συμμετείχε και γνωστή παίκτρια του My Style Rocks.

Η συμμετοχή της Μαλέσκου στα καλλιστεία «Μις Κρήτη» το 2013

Το Πρωινό σχολίασε τον χορό της κοιλιάς που χόρεψε στην εκπομπή της Love It η Ιωάννα Μαλέσκου και μάλιστα έδειξαν και μερικά πλάνα από την συμμετοχή της στα καλλιστεία «Μις Κρήτη».

Η όμορφη παρουσιάστρια προκάλεσε τον απόλυτο πανικό όταν φόρεσε το ένδυμα του συγκεκριμένου χορού και άρχιζε να λικνίζεται στον αέρα της εκπομπής της.

Η παρέα του Πρωινού σχολίασε την σέξι αυτή εμφάνιση της και αμέσως μετά έπαιξε και ένα βίντεο από τότε που συμμετείχε το 2013 στα καλλιστεία «Μις Κρήτη», με την ίδια να είναι αρκετά εντυπωσιακή.