Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τρόμος για την παρουσιάστρια - Τηλεθεάτρια είχε βρει το τηλέφωνό της

Έπαιρνε διαρκώς στο σπίτι και αναγκάστηκε να αλλάξει νούμερο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τρόμος για την παρουσιάστρια - Τηλεθεάτρια είχε βρει το τηλέφωνό της

Μία απίστευτη ιστορία αποφάσισε να αποκαλύψει μέσα από τη σημερινή της εκπομπή (29/9) η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία μίλησε για μία τηλεθεάτρια που στο παρελθόν είχε καταφέρει να βρει το τηλέφωνο του σπιτιού της και την καλούσε καθημερινά.

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας ήρθε με αφορμή τη συνέντευξη της Ευγενίας Δημητροπούλου στο The 2night Show, όπου η ηθοποιός αποκάλυψε πως όταν έγινε γνωστό το όνομα του συζύγου της, δέχθηκε πολλά τηλεφωνήματα από δημοσιογράφους για μία συνέντευξη.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την τηλεθεάτρια που την κυνηγούσε

Όπως εξήγησε λοιπόν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, πριν από κάποιο καιρό, ο σύζυγός της είχε κάνει εκτροπή το τηλέφωνο του δικηγορικού του γραφείου στο τηλέφωνο του σπιτιού.

Μία τηλεθεάτρια λοιπόν το ανακάλυψε και ξεκίνησε να παίρνει καθημερινά τηλέφωνο μέχρι που η παρουσιάστρια αναγκάστηκε να αλλάξει νούμερο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή τηλέφωνο

Ασύλληπτο περιστατικό στον αέρα του Happy Day - Η Σταματίνα ξεκούμπωσε το πουκάμισο του Παπανώτα

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (29/9) ο Πασχάλης. Ο τραγουδιστής επέλεξε να εμφανιστεί με πολύ ανοιχτό ντεκολτέ, κάτι που σχολίαστηκε από την παρέα του Happy Day.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπανώτας -ο οποίος στόλισε πριν μερικές μέρες Γκουντάρα και Κάκκαβα- διαφώνησε με την επιλογή αυτή του Πασχάλη, υποστηρίζοντας πως ούτε ο ίδιος δεν θα εμφανιζόταν ποτέ έτσι.

Για τον λόγο αυτόν, η Σταματίνα δεν δίστασε να... του ξεκουμπώσει on air το πουκάμισο, προκειμένου να του εξηγήσει ότι δεν είναι το ίδιο, μιας και εκείνος έχει τρίχες.