Έλενα Χριστοπούλου: «Είναι τέτοια η παραγωγή στο GNTM που δεν σου δίνει περιθώρια να μη δέσεις»

«Δεν είναι άδικη η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά, γιατί η Βίκυ είναι το GNTM!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έλενα Χριστοπούλου: «Είναι τέτοια η παραγωγή στο GNTM που δεν σου δίνει περιθώρια να μη δέσεις»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και στον δημοσιογράφο Σπύρο Κεραμίδα μίλησε το πρωί της Τετάρτης (29/9) η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του Ελλάδα έχεις ταλέντο.

Η γνωστή μάνατζερ μοντέλων αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον φετινό κύκλο του GNTM.

Οι δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου

«Το περιμένω με πολλή χαρά το Style me up. Kαι στο Pop up ήταν πολύ καλή η Ηλιάνα, απέδειξε ότι τα κατάφερε και βγήκε αλώβητη. Φυσικά και βλέπω GNTM, είναι ο χώρος μου, οι άνθρωποι που αγαπώ εκεί..

H Iσμήνη μου αρέσει πάρα πολύ, είναι πολύ ωραία πολύ φρέσκια. Είναι τέτοια η παραγωγή που δεν σου δίνει περιθώρια να μη δέσεις. Δεν είναι άδικη η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά, γιατί η Βίκυ είναι το GNTM και μοιραία τη συγκρίνουν αλλά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.

Δεν θα έχω κανένα ρόλο στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο”».

H Έλενα Χριστοπούλου "σπάει" την σιωπή της για την Βίκυ Καγιά

Το πρωί της Πέμπτης 23/9 η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό». Μέσα σε όλα η ίδια δεν απέφυγε και τις ερωτήσεις σχετικά με την σχέση που έχει με την Βίκυ Καγιά καθώς παλιότερα πολλά είχαν γραφτεί. Από την άλλη αναφέρθηκε και στο GNTM αποκαλύπτοντας εάν θα ήθελε να επιστρέψει στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν.

Η Έλενα Χριστοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Η Βίκυ Καγιά είναι επίσης ένα πολύ εμπορικό πρόσωπο πολλά χρόνια. Δεν έχω καμία κόντρα. Είχα κάποιες διαφωνίες. Δεν έτυχε να τις επικοινωνήσουμε η μία με την άλλη. Αλλά νομίζω ότι όλα περνάνε, ο χρόνος δείχνει για όλους μας. Διαφωνίες γενικώς. Δεν είμαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία»

«Μου αρέσει το GNTM. Δεν θα το ξαναέκανα, δεν κάνω πισωγυρίσματα εγώ. Είναι κάτι που το έκανα, τελείωσε, είναι ένας άλλος coach εκεί καταπληκτικός που κάνει πολύ καλά τη δουλειά του, πάμε παρακάτω», τόνισε η Έλενα Χριστοπούλου.