Έφη Θώδη: «Μου έτρωγαν χρήματα, ήθελαν να με εκμεταλλευτούν»

Σπάνια εξομολόγηση από την τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έφη Θώδη: «Μου έτρωγαν χρήματα, ήθελαν να με εκμεταλλευτούν»

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Έφη Θώδη στο περιοδικό Λοιπόν, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στον λόγο που δεν έκανε ποτέ το επόμενο βήμα με κάποια σχέση της.

Λίγο καιρό μετά τον θάνατο της μητέρα της, η γνωστή τραγουδίστρια αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή της και να μιλήσει για τους πρώην συντρόφους τους, αποκαλύπτοντας πως πολλοί από αυτούς την εκμεταλλεύτηκαν για οικονομικούς λόγους.

Οι δηλώσεις της Έφης Θώδη

Ο έρωτας δεν σας έλειψε; Να βρείτε έναν άνθρωπο, για τον οποίο να νιώσετε συναισθήματα;

Πληγώθηκα πολύ από συντρόφους μου στο παρελθόν και έφτασε κάποια στιγμή στη ζωή μου, στην οποία είπα αρκετά με αυτή την ιστορία.

Τι σας πλήγωσε τόσο πολύ;

Μου τρώγανε χρήματα. Οπότε σκέφτηκα πως αν είναι να τους πληρώνω, να μου λείπει, καλύτερα μόνη μου. Όσοι έρχονταν δίπλα μου, ήθελαν να με εκμεταλλευτούν οικονομικά. Μου το έκαναν με τρόπο, δηλαδή μου έλεγαν πως δεν είχαν αρκετά χρήματα για να πληρώσουν κάποιες υποχρεώσεις τους και εγώ επειδή ήμουν ευαίσθητη πολύ, τους λυπόμουν και τους βοηθούσα. Ώσπου κάποια στιγμή, είπα ως εδώ. Δεν έχω βρει έναν αξιόλογο άντρα να βασιστώ πάνω του.

Έφη Θώδη σύντροφος

Την απιστία θα τη συγχωρούσατε;

Μου έχουν κάνει απιστίες και τις συγχώρεσα.

Εσείς έχετε απιστήσει;

Ε, κάτι έχω κάνει κι εγώ, αλλά μόλις συνέβη, χώρισα, καθώς είχε έρθει το τέλος της σχέσης. Για να φτάσω σε αυτό το σημείο, σήμαινε ότι δεν τον αγαπούσα πια.

Λίγα λόγια για την Έφη Θώδη

Η Έφη Θώδη (Βραγκιανά Καρδίτσας, 18 Ιανουαρίου 1964) είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια παραδοσιακών και δημοτικών τραγουδιών.

Γεννήθηκε στα Βραγκιανά Καρδίτσας το 1964 και τραγουδά από το 1984. Το 1983 γνωρίζεται με τον μεγάλο κλαρινίστα Γιώργο Δημητρόπουλο και μαζί αρχίζουν να οργώνουν την ελληνική επαρχία. Το 1985 κυκλοφορούν το πρώτο τους δίσκο 'Μεγάλες Επιτυχίες' ο οποίος σπάει ρεκόρ πωλήσεων. Έχουν χαρακτηριστεί οι δυό τους ως 'Αχτύπητο Δίδυμο'.

Έφη Θώδη βιογραφικό

Το 1988 ηχογραφεί το τραγούδι Γλύκα - Γλύκα που γίνεται το σήμα κατατεθέν των εμφανίσεων της. Ακολουθούν πολλές μεγάλες επιτυχίες όπως: Που να ναι τέτοια ώρα, Θέλω άπονη καρδιά ( Καρδιολόγος ), Ξανθέ μου άγγελε, Είσαι νινί ακόμα, Και σ αγαπώ, Σαν την άδικη κατάρα, Αισθηματάκι μου, Σώπα - σώπα μη μιλάς, Άσπρη Βαμβακιά, Έκανες κομμάτια την καρδιά μου, Μάλωσα με την καρδιά μου, Πρέπει να συναντηθούμε, Όσο γλυκιά είναι η ζωή και πολλά ακόμη. Τα τελευταία χρόνια έγινε ευρύτερα γνωστή και λόγο των αρκετών εμφανίσεων της σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Το 2006 τραγούδησε στα αγγλικά το επιτυχημένο ποπ τραγούδι Can't Take My Eyes off You ("I Love You Babe") και το A Far L' amore Comincia Tu της Ραφαέλα Καρά, καθώς και άλλα ξενόγλωσσα τραγούδια.