Σασμός: «Ο γάμος της Θεοδώρας και του Γιώργου δε θα πάει καλά» - Το spoil που έδωσε η Δανάη Παππά

Οι αποκαλύψεις της για τις εξελίξεις της δραματικής σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σασμός: «Ο γάμος της Θεοδώρας και του Γιώργου δε θα πάει καλά» - Το spoil που έδωσε η Δανάη Παππά

Στην σημερινή (29/8) εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε μέσω skype η Δανάη Παππά. Η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε στις εξελίξεις του Σασμού ενώ έδωσε με την σειρά της και τα δικά της spoil -διαβάστε εδώ τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο-.

Οι δηλώσεις της Δανάης Παππά για τον Σασμό

«Η Θεοδώρα δε ξέρει για τον φονιά, ξέρει και υποψιάζεται όμως ότι ο Μανώλης τον έχει δει. Ο Μανώλης θα υποστεί πολύ μεγάλη πίεση από τη Θεοδώρα και μπορεί στο τέλος να αναγκαστεί να της πει ή να αλλάξει τα δεδομένα. Ο γάμος της Θεοδώρας και του Γιώργου δε θα πάει καλά.

Μπορεί η Θεοδώρα να μην τον αγαπάει ακόμα και να το κάνει για να πληγώσει τον Πέτρο, να μην πάει κόντρα στους γονείς της, επειδή κοιτάει το συμφέρον της…αλλά στην πορεία θα αρχίσει να τον αγαπάει και να τον εκτιμάει και θα αναπτύξουν ένα διαφορετικό είδος αγάπης.

Στα επόμενα επεισόδια που κάτι θα γίνει με τη δουλειά του, η Θεοδώρα θα δείξει πως είναι όντως δίπλα του και τον υποστηρίζει και είναι εκεί γι΄αυτόν. Η σχέση της με τον Πέτρο δε θα τελειώσει εδώ. Κάτι έχω ακούσει για μια νέα γυναίκα στη ζωή του Πέτρου όμως ακόμα και εκεί η Θεοδώρα θα μπλεχτεί» είπε η Δανάη Παππά.

Λίγο αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε σε μια κίνηση που είχε κάνει το καλοκαίρι η Δανάη και είχε συγκινήσει. Συγκεκριμένα, είχε αγοράσει δυο κρεβάτια νοσοκομείου και τα χάρισε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

«Είναι κάτι που δεν το έκανα για να ακουστεί. Έγινε πριν αρκετό καιρό. Κάθε φορά μαζεύω χρήματα για κάποιο ταξίδι. Έτυχε εκείνη την περίοδο να πάω στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και να δω τι συνέβαινε εκεί, ήταν η περίοδος που τα νοσοκομεία ήταν υπερπλήρης, η κατάσταση ήταν πραγματικά τραγική.

Και σκέφτηκα πως αφού η κατάσταση είναι έτσι γιατί να πάω ένα ταξίδι εγώ ενώ υπάρχει κόσμος που δεν έχει τα βασικά για την υγεία του. Έτσι πήρα αυτή την απόφαση και πραγματικά ήταν ότι πιο όμορφο έχω κάνει ποτέ.Το λέω και συγκινούμαι. Δεν ήταν κάτι τεράστιο, ήταν ότι μπορούσα. Η χαρά που πήραν αυτή η άνθρωποι και η συγκίνησή τους σε γεμίζει, νιώθεις ότι βοηθάς πραγματικά. Μακάρι ο καθένας μας να δώσει κάτι μικρό, δε χρειάζεται να κάνεις κάτι τεράστιο, δε χρειάζεται να είναι μια δωρεά σε ένα νοσοκομείο, ας είναι ένα μικρό λιθαράκι» απάντησε η ηθοποιός.

Το σημερινό 29/9 trailer έδειξε το πρόσωπο του δολοφόνου - Αυτός έφαγε τον Στεφανή!

Απόψε 29/9 είναι η στιγμή που όλοι οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς Σασμός περίμεναν πως και πως! Όπως όλα δείχνουν, σήμερα θα φανερωθεί το ποιος ευθύνεται πραγματικά για τον θάνατο του Στεφανή, αν κι εμείς ήδη σας τον έχουμε αποκαλύψει!

Το trailer μας επιβεβαίωσε πανηγυρικά, αφού λίγα δευτερόλεπτα πριν τελειώσει δείχνει ολοφάνερα το πρόσωπο του δολοφόνου!

Στο Twitter μάλιστα ξεκίνησαν ήδη τα σχόλια...

Η αλήθεια για τον Στεφανή διαλύει τη Βασιλική, που ξεσπά στο Μαθιό. Οι αστυνομικοί ανακρίνουν τον Κώστα και τον Μανόλη για το φόνο, η συνάντηση Καλλιόπης – Μαρίνας στο νεκροταφείο θα ξεθάψει τα μίση του παρελθόντος.

Η παράνομη σχέση Άσπας-Στεφανή διαδίδεται, την ώρα που η Θοδώρα δέχεται πρόταση γάμου από τον Γιώργο. Ένα κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας αποκαλύπτεται, ενώ η Αργυρώ βρίσκει δουλειά και αποφασίζει να μείνει οριστικά στο νησί.