Σασμός: Τραγικές ώρες για την Βασιλική

Καταιγιστικές οι σημερινές (29/9) εξελίξεις της δραματικής σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σασμός: Τραγικές ώρες για την Βασιλική

Όλο και περισσότερο καθηλωτική εξελίσσεται η σειρά του ALPHA, Σασμός. Μέρα με τη μέρα η αγωνία των τηλεθεατών μεγαλώνει, ενώ τα spoiler που βγαίνουν μας υπόσχονται τεράστιες ανατροπές.

Οι σημερινές (29/9) εξελίξεις του Σασμού

Η αλήθεια για τον Στεφανή διαλύει τη Βασιλική, που ξεσπά στο Μαθιό. Οι αστυνομικοί ανακρίνουν τον Κώστα και τον Μανόλη για το φόνο, η συνάντηση Καλλιόπης – Μαρίνας στο νεκροταφείο θα ξεθάψει τα μίση του παρελθόντος.

Η παράνομη σχέση Άσπας-Στεφανή διαδίδεται, την ώρα που η Θοδώρα δέχεται πρόταση γάμου από τον Γιώργο. Ένα κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας αποκαλύπτεται, ενώ η Αργυρώ βρίσκει δουλειά και αποφασίζει να μείνει οριστικά στο νησί.

Τι θα συμβεί ανάμεσα σε Βασιλική και Μαθιό;

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας (27/9) ο Δημήτρης Λάλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Σασμό και στο πώς πρόκειται να εξελιχθεί η σχέση του Μαθιού με τη Βασιλική.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Λάλος εξήγησε πώς αντιλαμβάνεται την βεντέτα ο Μαθιός, ενώ αποκάλυψε πως σύντομα θα μάθουμε ποιος σκότωσε τον Στεφανή, ενώ και ο Τάσος Νούσιας έδωσε ένα «καυτό» spoiler για τη δολοφονία του χαρακτήρα του.

«Η αγάπη που δέχομαι από το κοινό είναι τεράστια. Την απολαμβάνω. Τους ευχαριστώ όλους… Η αγάπη είναι το ίδιο καλή από όπου και αν την παίρνεις αρκεί να είναι αγάπη. Απλά τώρα είναι μεγαλύτερη… Προσπαθώ να είμαι γενναιόδωρος με τον κόσμο που με πλησιάζει…

Ο Μαθιός είναι εγκλωβισμένος σε αυτή την κατάσταση της βεντέτας και θα πρέπει να ενεργήσει. Το ενδιαφέρον θα είναι να δούμε ποιες θα είναι οι τελικές του πράξεις. Ο Μαθιός θα είναι δίπλα στην Βασιλική και τον Νικηφόρο. Ότι ελπίζετε και περιμένετε για τον Μαθιό και τη Βασιλική είναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιηθεί. Έχουμε πολύ δρόμο.

Έχουμε να ζήσουμε πολλά και οι χαρακτήρες θα ζήσουν διάφορες καταστάσεις όμορφες και άσχημες. Ο δολοφόνος του Στεφανή θα αποκαλυφθεί πολύ σύντομα. Θα προκαλέσει μια μεγαλύτερη ένταση αυτό. Ο Μαθιός δεν είναι ούτε καλός ούτε κακός, είναι ο Μαθιός. Το καλό και το κακό δεν είναι ένα εργαλείο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαν ηθοποιός», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Λάλος.