Ασύλληπτο περιστατικό: Πέρασαν τη Δανάη Μπάρκα για έγκυο

«Έχει ομορφύνει, κοριτσάκι θα είναι το παιδί»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ασύλληπτο περιστατικό: Πέρασαν τη Δανάη Μπάρκα για έγκυο

Με ένα απρόοπτο περιστατικό ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης (29/9) η στήλη της μαγειρικής στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, μιας και ο Τίμος Ζαχαράτος της αποκάλυψε πως μία κυρία του σχολίασε το πόσο πολύ έχει ομορφύνει η Δανάη με την εγκυμοσύνη της.

Η παρουσιάστρια «λύθηκε» στα γέλια μόλις το άκουσε και στη συνέχεια έστειλε και τα χαιρετίσματά της στην κυρία που την πέρασε για εγκυμονούσα.

Να θυμίσουμε πως τον τελευταίο καιρό έχει γίνει πολύς λόγος γύρω από τη Δανάη Μπάρκα και την προσωπική της ζωή, μιας και η παρουσιάστρια πρότεινε στον αέρα της εκπομπής στον Τίμο Ζαχαράτο να κάνουν παιδί.

H αντίδραση της Δανάης Μπάρκα στο σχόλιο για την «εγκυμοσύνη» της

«Είδα μία κυρία στο σούπερ μάρκετ και μου είπε: "Η Δανάη έχει ομορφύνει πολύ τελευταία, μάλλον κοριτσάκι θα είναι το παιδάκι"», είπε ο Τίμος Ζαχαράτος και η αντίδραση της Δανάης Μπάρκα ήταν απλά επική.

Απαντάει στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Τίμο Ζαχαράτο η Δανάη Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα, το μεσημέρι της Κυριακής θέλησε να επικοινωνήσει με την εκπομπή Τις λες Τώρα, προκειμένου να δώσει τις δικές της απαντήσεις σχετικά με τη σχέση που της χρεώνουν με τον μάγειρα της εκπομπής της, Τίμο Ζαχαράτο.

Η ίδια πολλές φορές «πειράζει» τον νεαρό μάγειρα στον αέρα του Πάμε Δανάη, ενώ πριν από μερικές μέρες του πρότεινε να κάνουν παιδί.

«Περνάμε πολύ ωραία και νομίζω φαίνεται. Και σαν παρέα, όχι μόνο στην μαγειρική. Είμαστε χαρούμενοι, ενωμένοι και πολύ ερωτικοί», δήλωσε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής «Τι λες τώρα!», ενώ στη συνέχεια η Μαρία Ηλιάκη σχολίασε πως προσπαθεί να αποφύγει την ερώτηση.

«Μαρία μου, επειδή πλέον έχω εμπειρία δίπλα στον Άρη Καβατζίκη, ξέρω ότι οι απαντήσεις θα έρθουν μέσω της εκπομπής μας», απάντησε η νεαρή παρουσιάστρια.