Τζαν Γιαμάν: Ο «Φτερωτός Θεός» χώρισε λίγο μετά τον αρραβώνα του

Και είναι οριστικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τζαν Γιαμάν: Ο «Φτερωτός Θεός» χώρισε λίγο μετά τον αρραβώνα του

Ο Τζαν Γιαμάν, ο πρωταγωνιστής της αγαπημένης τουρκικής σειράς, «Φτερωτός Θεός», είναι πλέον single, μιας και χώρισε με την αγαπημένη του, Ντιλέτα Λεότα, λίγο καιρό μετά την πρόταση γάμου που της έκανε.

Η σειρά Φτερωτός Θεός είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία στη χώρα μας και ειδικά ο Τζαν Γιαμάν είχε μεγάλη απήχηση στο γυναικείο κοινό.

Πριν λίγο καιρό ο κούκλος ηθοποιός αποφάσισε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, ωστόσο η σχέση αυτή έληξε άδοξα και την αποκάλυψη έκανε η πρώην σύντροφός του σε τηλεοπτική συνέντευξή της, στην οποία βέβαια ξεκαθάρισε πως τρέφει μεγάλη αγάπη για τον Τζαν Γιαμάν.

Η εξομολόγηση της πρώην συντρόφου του Τζαν Γιαμάν για τον χωρισμό

«Όλα ήταν τόσο γρήγορα και όμορφα. το πρόβλημα ήταν το ότι έκανα σχέση με έναν πάρα πολύ γνωστό άντρα. Η ζωή πίσω από τα φώτα ήταν διαφορετική από αυτή που βλέπετε. Ήταν δύσκολο να κρατήσουμε τα πάντα ιδιωτικά», είπε χαρακτηριστικά.

Ποιος είναι ο Τζαν Γιαμάν

Ο Γιαμάν γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 1989 στην Κωνσταντινούπολη. Ο πατρικοί παππούδες του είναι μετανάστες, ο παππούς του από την Αλβανία και η γιαγιά του από τη Βόρεια Μακεδονία. Είναι ο ανιψιός του προπονητή Φουάτ Γιαμάν.

Ο Γιαμάν ολοκλήρωσε το δημοτικό και το γυμνάσιο στο κολλέγιο Μπιλφέν και μετά φοίτησε στο Ιταλικό Λύκειο, από όπου αποφοίτησε με άριστα. Πήγε στις ΗΠΑ με πρόγραμμα υποτροφιών και αποφοίτησε από το Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Γιεντιτεπέ το 2012.

Από το 2018 μέχρι το 2019 πρωταγωνίστησε στη σειρά Φτερωτός Θεός στον ρόλο του "Τσαν" μαζί με την Ντεμέτ Οζντεμίρ. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ στις 8 Ιουλίου 2019.

Τον Ιούνιο του 2020, ο Γιαμάν θα πρωταγωνιστήσει στη νέα καλοκαιρινή σειρά Bay Yanlış (Ο κύριος Λάθος) μαζί με την Οζγκέ Γκιουρέλ.