Λάκης Γαβαλάς: «Η βίλα της Μυκόνου πήγε 1,9 εκ. ευρώ, ούτε οικόπεδο στην Ελευσίνα»

«Ταπεινώθηκα τρελά όταν βρέθηκα στη φυλακή»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Λάκης Γαβαλάς: «Η βίλα της Μυκόνου πήγε 1,9 εκ. ευρώ, ούτε οικόπεδο στην Ελευσίνα»

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (29/9) ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιουσία του που χάθηκε καθώς και στις δύσκολες στιγμές που έζησε όσο καιρό ήταν μέσα στη φυλακή.

Ο Λάκης Γαβαλάς πολλές φορές έχει μιλήσει ανοιχτά για την εμπειρία του στη φυλακή και μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε ξεκαθαρίσει πως κατά την άποψή του, η τιμωρία αυτή ήταν λίγο βαριά.

Οι δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά για το σπίτι του

«Η βίλα της Μυκόνου, 1,200 τετραγωνικά σε 6 στρέμματα οικόπεδο πήγε 1,900,000 ευρώ. Δεν αγοράζεις ούτε οικόπεδο στην Ελευσίνα. Αιγύπτιος που έχει πάρει άλλα δέκα κτίρια στην Μύκονο. Κι εγώ να πάω στην Αίγυπτο να πάρω μια πυραμίδα ρε παιδί μου, γλυκό εννοώ αρχικά.

Δεν με νοιάζει, κάνω delete, γι’ αυτό και διατηρώ μια αισιοδοξία», είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Βίντεο από το αρχοντικό σπίτι του Λάκη Γαβαλά στο Κολωνάκι

Η καθημερινότητά του είναι larger than life. Συναντηθήκαμε μεσημέρι Τετάρτης στο- απαράμιλλης αισθητικής- διαμέρισμά του στο Κολωνάκι. Στη συνέχεια είχε να πάει κομμωτήριο στη Γλυφάδα για να διορθώσει την «τιγρέ» διχρωμία στα μαλλιά του. Την επόμενη μέρα ήταν καλεσμένος στο πριβέ δείπνο του οίκου Hermès στην Αθήνα και λίγες ώρες μετά θα πετούσε με την πρώτη πρωινή πτήση για το Μονακό ώστε να παρευρευθεί στη συναυλία της φίλης του Άννας Βίσση. Είναι 69 ετών αλλά μπροστά του εσύ νιώθεις γέρος!

Δεν είναι εύκολο να γνωρίσεις ανθρώπους εκεί έξω με τόση διάθεση για ζωή και τόσα σχέδια για το μέλλον. Και όλα αυτά με μια άκρως αυτοσαρκαστική διάθεση, την οποία όπως μας αποκαλύπτει ο ίδιος, θα ανεβάσει στη σκηνή του θεάτρου «Χυτήριο» σε έναν καυστικό μονόλογο με τίτλο «Ανάποδα» τις Κυριακές του Δεκέμβρη. Και επειδή τον «Λάκη» δεν τον χωρίζεις εύκολα από το «πάρτι», αυτό ακριβώς θα ακολουθεί στο φουαγιέ- με διαφορετικό ενδυματολογικό θέμα κάθε φορά.

Δείτε το βίντεο στο okmag.gr