Μίκης Θεοδωράκης: Η απάντηση του άνδρα που ισχυρίζεται ότι είναι γιος του - «Μία πράξη DNA θα δείξει»

Τι είπε για τα ασφαλιστικά μέτρα που του έκανε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μίκης Θεοδωράκης: Η απάντηση του άνδρα που ισχυρίζεται ότι είναι γιος του - «Μία πράξη DNA θα δείξει»

Στην κάμερα της εκπομπής T-Live μίλησε ο Νίκος Κουρής, ο άνδρας που ισχυρίζεται πως είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη, λίγο μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε εις βάρος του η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

Η κόρη του αείμνηστου συνθέτη ξεκαθάρισε πως έκανε ασφαλιστικά μέτρα καθώς θεώρησε πως έχει σκοπό να διεκδικήσει μερίδιο από την περιουσία του Μίκη Θεοδωράκη.

Οι δηλώσεις του άνδρα που ισχυρίζεται ότι είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη

«Εμφανίζομαι με το όνομα Νίκος Θεοδωράκης στο ραδιόφωνο. Είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Το ουσιαστικό το έχω πει. Θα υπάρχει μία εξέλιξη που έχει να κάνει με δικαστικές πράξεις. Είμαστε όλοι εδώ παρόντες και αυτό που μπορεί να λύσει το θέμα είναι μία πράξη DNA» ανέφερε ο Νίκος Κουρής στο T-live.

«Θα πρέπει να αναρωτηθεί ο καθένας γιατί όλα αυτά τα χρόνια γιατί η Μαργαρίτα και ο Γιώργος δεν μου έκαναν επίθεση. Γιατί τον φοβόντουσαν. Τώρα που δεν είναι εδώ κοντά έβγαλαν μαχαίρια και κάνουν ό,τι κάνουν. Εγώ με τον Μίκη τα είχα βρει, ας περιμένουμε και τη διαθήκη του. Θα συνεχίσω να προβάλλω το έργο του με τα όποια εμπόδια βάζει η Μαργαρίτα Θεοδωράκη» κατέληξε ο Νίκος Κουρής.

Σε νευρολογική κλινική ο εγγονός του Μίκη Θεοδωράκη

Ο Άγγελος Θεοδωράκης Παπαγγελίδης είναι το μεγαλύτερο από τα εγγόνια του κορυφαίου Μίκη Θεοδωράκη και ήταν αυτός που έριξε γέφυρες μέσα στην οικογένεια προκειμένου να πέσουν οι τόνοι κατά την διάρκεια της κηδείας του πολυαγαπημένου του παππού.

Άλλωστε, ο Άγγελος ήταν και το εγγόνι που επισκεπτόταν πιο συχνά από όλους τον παππού του και πόσταρε φωτογραφίες μαζί του και με υπερηφάνεια τις σχολίαζε.

Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα ένιωσε την ανάγκη να επισκεφθεί, όπως έγραψε, την Νευρολογική κλινική του Αιγινήτειο γράφοντας "Περιμένοντας για τη νευρολογική κλινική που έχει εφημερία στο Αιγινήτειο . Μια κυρία περίμενε τα αποτελέσματα της έως τις 16:45 και μου είπε πως είχε έρθει απ' τις 11 το πρωί . Εντάξει και εγώ είμαι σχεδόν δυόμισι ώρες, όχι και πολύ."

Περιμένοντας για τη νευρολογική κλινική που έχει εφημερία στο Αιγινήτειο . Μια κυρία περίμενε τα αποτελέσματα της έως...

Posted by Angelos Theodorakis Papangelidis on Sunday, September 19, 2021

Κάτω από την ανάρτηση αυτή εκατοντάδες σχόλια προσπαθούσαν να δώσουν κουράγιο στον νεαρό που κανείς δεν γνώριζε τι είχε συμβεί με την υγεία του. Ύστερα από τέσσερις ώρες αναμονής κι ενώ τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση έπεφταν βροχή, όπως αναγράφει η εφημερίδα espresso, ο ίδιος έγραψε προσπαθώντας να ηρεμίσει τους φίλους του "Τελικά μια χαρά όλα, ήταν στρες και πίεση απ'όλα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα", δίνοντας τέλος στο θρίλερ με την υγεία του!