Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ποζάρει αγκαλιά με τους γιους του

Θα "λιώσετε"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ποζάρει αγκαλιά με τους γιους του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η αγαπημένη του, Μαράια Ρίντλσπριγκε βιώνουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους καθώς έχουν αποκτήσει δυο αγγελούδια. Έτσι μετά από τον ερχομό του δεύτερου αγοριού η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο.

Μάλιστα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές. Μπορεί η αγαπημένη του να έχει επιλέξει να είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά αυτό δεν την σταματά από το να δημοσιεύει επίσης ευχάριστες στιγμές.

Μπορεί ο σταρ του ΝΒΑ να μην ανακοίνωσε ποτέ επίσημα ότι έγινε πατέρας για δεύτερη φορά όμως, πριν λίγες εβδομάδες ο Γιάννης, έκανε μια υπέροχη ανάρτηση δείχνοντάς μας τον ίδιο να κρατά στην αγκαλιά του τα παιδιά του αποκαλύπτοντας μάλιστα με αυτόν τον τρόπο και το φύλο του μωρού που ήταν άγνωστο.

Δείτε παρακάτω τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους γιους του

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Θα γύριζα πίσω στα Σεπόλια να πουλάω CD αν ήταν να έχω τον πατέρα μου»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην Cosmote TV και τον Βασίλη Σκουντή ο Γιάννης Αντετοκουνμπο, ο οποίος με μία δήλωσή του για τον πατέρα του, που έφυγε από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια, συγκλόνισε.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει μιλήσει πολλές φορές για τον πατέρα του με τον οποίο είχε υπέροχη σχέση και έτσι, δε δυσκολεύτηκε καθόλου να αποκαλύψει πως θα έδινε πίσω όλα όσα έχει καταφέρει για να τον έχει πίσω, ενώ πριν λίγο καιρό είχε συγκινήσει με μία δήλωση για τη μαμά του.

Η συγκλονιστική δήλωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο

«Αν κατέβαινε ο Θεός και σου έλεγε ότι σου παίρνει το πρωτάθλημα, τα λεφτά και σου έδινε κάτι άλλο, τι θα ήθελες να είναι;» ήταν η ερώτηση του Βασίλη Σκουντή.

Χωρίς να το σκεφτεί λεπτό, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απάντησε: «Τον πατέρα μου, δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη για αυτό, πάρτε τα όλα, δεν με νοιάζει, θα γυρίσω πίσω στα Σεπόλια να πουλάω CD στον δρόμο. Δεν με νοιάζει καν, τον πατέρα μου μόνο. Άλλη ερώτηση».