Συγκλονίζει ο Σταύρος Νικολαΐδης - «Ήταν τόσο άσχημη η συμπεριφορά του σκηνοθέτη που έκλαιγα στην...»

Όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκλονίζει ο Σταύρος Νικολαΐδης - «Ήταν τόσο άσχημη η συμπεριφορά του σκηνοθέτη που έκλαιγα στην...»

Ο Σταύρος Νικολαΐδης παραχώρησε συνέντευξη στο Secret και μέσα σε όλα "άνοιξε" την καρδιά του και μίλησε για την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό καθώς έδωσε τεράστια μάχη αλλά και για έναν σκηνοθέτη, που έβριζε και απειλούσε ηθοποιούς.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Σταύρου Νικολαΐδη

«Πέρασα τον κορωνοϊό πολύ βαριά. Έμεινα 10 μέρες στο σπίτι με υψηλό πυρετό και μία εβδομάδα στο νοσοκομείο "Σωτηρία" με πνευμονία και χαμηλό οξυγόνο. Ένιωθα συνέχεια τον φόβο μην εισαχθώ σε ΜΕΘ. Ήμουν σαν αγρίμι σε κλουβί.

Ξάπλωνα, ίδρωνα, δεν βολευόμουν, δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ήταν πολύ περίεργο. Οι νοσοκόμες δεν μου έλεγαν και πολλά πράγματα. Κάποια στιγμή είχε μάθει όλο το νοσοκομείο για μένα και έρχονταν οι νοσοκόμες από όλες τις πτέρυγες να με δουν.

Αλλά με περιποιήθηκαν καλά. Μου έδιναν δύο αντιβιώσεις και ενέσεις κορτιζόνης. 'Ημουν ψυχολογικά και σωματικά καταβεβλημένος. Κόλλησε και η γυναίκα και το παιδί μου, αλλά πιο ελαφριά», «Στην αρχή στις πρόβες ήταν πολύ περιοριστικό για μένα.

Επρεπε να μάθω τι λέει ο ρόλος και μετά να το μεταφράσω σε κινήσεις. Σαν παντομίμα. Στη ζωή μου δεν έχω κάνει ποτέ τον μουγκό, λέω πάντα αυτό που σκέφτομαι και το έχω πληρώσει πολύ. Ίσως λίγο τα τελευταία χρόνια το κάνω διπλωματικά, εξ ανάγκης».

Το νέο τηλεοπτικό πεδίο και τη λαμπρή επαναφορά της μυθοπλασίας τα βλέπει με ελπίδα, και ο ίδιος, όπως αποκάλυψε, θα ήθελε στο εξής να ασχοληθεί με πιο δραματικούς ρόλους, «θέλω να κάνω περισσότερο δράμα, γιατί το έχω στερηθεί.

Είναι απωθημένο πολλών χρόνων, θα ήθελα να μπω πιο βαθιά σε δραματικούς ρόλους. Με γοητεύει πολύ η δουλειά μου, γιατί δεν είναι ένα επάγγελμα που το έχω κληρονομήσει από τον πατέρα μου. Βγαίνει από μέσα μου. Είμαι σχεδόν τριάντα χρόνια στη δουλειά.

Βέβαια, το ότι φαίνομαι πιο νέος από ό,τι είμαι συχνά με περιορίζει στους ρόλους. Γιατί ένας σκηνοθέτης δεν θα πάρει εμένα για νεαρό, ούτε όμως και για πενηντάρη».

«Είχε τύχει πριν από μερικά χρόνια να γυρίσω, από πρόβα και να είναι τόσο άσχημη η συμπεριφορά του σκηνοθέτη, που έκλαιγα στην αγκαλιά της γυναίκας μου. Ερχόταν πριν από την παράσταση και καθόταν πίσω στα παρασκήνια.

Μας έβριζε αισχρά και μας απειλούσε ακόμα και την ώρα της παράστασης και εμείς βγαίναμε στη σκηνή τρέμοντας. Τότε δεν είχα αντιδράσει, γιατί είχα ανάγκη τη δουλειά, αλλά στο εξής δεν θα αφήσω να ξανασυμβεί Κάτι τέτοιο.

Όποιος μου μιλήσει άσχημα θα τον βουτήξω από τον γιακά. Ξέρω πολλά ακόμα περιστατικά βίας που δεν έχουν βγει ακόμη στο φως».

Ατύχημα για τον ηθοποιό Σταύρο Νικολαΐδη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο αγαπημένος ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως είχε ένα άσχημο ατύχημα καθώς έσπασε το πόδι του.

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Μάιο, ο ηθοποιός μπήκε στο νοσοκομείο καθώς διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό και νόσησε αρκετά βαριά.

Η ανάρτηση του Σταύρου Νικολαΐδη για το ατύχημά του

«Έχω φορτώσει το αμάξι, αναχωρώ εντός πενταλέπτου για Αθήνα, πάω να κατέβω από την βεράντα, πατάω με φόρα ένα παιχνίδι του Θάνου και παθαίνω βαρύ διάστρεμμα! Σε 20-25 μέρες θα είμαι εντάξει, το πρόβλημα είναι ότι την Παρασκευή αρχίζει πάλι σειρά παραστάσεων.

Όμως είμαι της παλιάς σχολής. Δεν αναβάλλω ποτέ παράσταση εκτός αν μου το επιβάλλουν οι γιατροί. Έχω παίξει και με πόδι στον γύψο και πατερίτσες. Κι ούτε τώρα θα το κάνω. Θα είμαι και μουγγός και κουτσός! Το πολύ πολύ να ο ονομαστεί η παράσταση: «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω… και δεν περπατάω!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του ο ηθοποιός.