Σταύρος Νικολαϊδης: «Μια ημέρα αργότερα αν πήγαινα νοσοκομείο η ζημιά θα ήταν...»

Όλα όσα περιέγραψε για την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σταύρος Νικολαϊδης: «Μια ημέρα αργότερα αν πήγαινα νοσοκομείο η ζημιά θα ήταν...»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Σταύρος Νικολαΐδης μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και περιέγραψε την περιπέτεια κορωνοϊού που βίωσε.

Ο αγαπημένος ηθοποιός πριν από μερικές μέρες νόσησε και μάλιστα χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, καθώς τα συμπτώματα του γύρισαν σε πνευμονία.

Οι δηλώσεις του Σταύρου Νικολαΐδη για την περιπέτεια κορωνοϊού

«Ξεκίνησε χαλαρά, ήμασταν σε καραντίνα από την Μ. Εβδομάδα. Το πέρασε ήρεμα η γυναίκα μου, μετά ο γιος μου και έπειτα επειδή μοιραία τον είχα πάνω μου, γιατί η Γιώτα ήταν σε απομόνωση και από τον Θάνο, ήρθε σε εμένα. Μετά από 10 μέρες άρχισε να πέφτει επικίνδυνα το οξυγόνο μου.

Η γυναίκα μου με πήρε από το αυτί σχεδόν και με πήγε στο νοσοκομείο γιατί δεν το δεχόμουν και μου είπαν οι γιατροί πως μια ημέρα αργότερα αν ερχόμουν η ζημία θα ήταν διπλάσια στα πνευμόνια».

Ποιος είναι ο Σταύρος Νικολαΐδης

Ο Σταύρος Νικολαΐδης γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου το 1970.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 συμμετείχε σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων "Φόβος και Πάθος", "Οι Αγνοημένοι" "Δίωξη Εγκλήματος" κ.ά. έχοντας μικρούς ρόλους. Τη σεζόν 1997-1998 συμμετείχε στο βασικό καστ της δραματικής σειράς "Έκπτωτος Άγγελος" που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1.

Τις σεζόν 1998-2000 είχε ταυτόχρονη συμμετοχή στις σειρές "Απαγορευμένη Αγάπη" και "Εγκλήματα". Μέσω της συμμετοχής του σε αυτές έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ενώ μετά από αυτές ακολούθησαν κι άλλες δουλειές τα επόμενα χρόνια.

Σταύρος Νικολαϊδης για καταγγελίες

Πιο συγκεκριμένα τη σεζόν 2000-2001 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά "Άνω Κάτω" ενώ τη σεζόν 2003-2004 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά "Με Θέα στο πέλαγος". Ακολουθεί "Η απλή μέθοδος των τριών" τη σεζόν 2004-2005 όπου έπαιξε μαζί με τους Σπύρο Παπαδόπουλο, Κατερίνα Παπουτσάκη κ.α. Τη σεζόν 2008-2009 παίζει στις σειρές Λόλα και "Ιατρικό Απόρρητο".

Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σύντομες εμφανίσεις στις σειρές "Το αμάρτημα της μητρός μου", "Μοντέρνα Οικογένεια", "Δικαίωση" κ.α.