Άγριες Μέλισσες: Άκρως απολαυστικό το βίντεο της Μυρσίνης με τον μικρό Σέργιο

Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Άκρως απολαυστικό το βίντεο της Μυρσίνης με τον μικρό Σέργιο

Πως και πως περίμεναν οι τηλεθεατές την πρεμιέρα της σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες». Όπως φαίνεται η προσμονή μάλιστα του κοινού ήταν μεγάλη. Βέβαια φέτος αναμένεται να δούμε πολλές ανατροπές καθώς οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Μάλιστα, ένα πρόσωπο το οποίο συνεχίζει κανονικά και στην τρίτο σεζόν της αγαπημένης σειράς, είναι η Κατερίνα Διδασκάλου η οποία είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social όπου δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι, αυτή τη φορά αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της ένα απολαυστικό βίντεο στο οποίου παρουσιάζεται να κυνηγά τον μικρό Σέργιο στο δάσος, λίγο πριν ξεκινήσουν το επόμενο γύρισμά τους για τη σειρά του ANT1.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Κατερίνας Διδασκάλου

Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη επιστρέφει για να εκδικηθεί τον Δούκα

Το πρωί της Τρίτης (28/9), η εκπομπή Πρωινό έδωσε ένα απολαυστικό spoiler για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», η οποία έκανε πρεμιέρα χθες βράδυ (27/9) σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία στην τηλεθέαση.

Ο Βαγγέλης Περρής εξήγησε στο Πρωινό πως σύντομα ο Δούκας θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ για την ποινή που θα αντιμετωπίσει). Η Πηνελόπη, θα είναι αυτή που θα έρθει από το Παρίσι προκειμένου να πάρει την εκδίκησή της για την δολοφονία του Αλέξη, ενώ σε λίγο καιρό στη σειρά θα μπει ένα νέο πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω κάτω.

Το spoiler του Πρωινού για τις Άγριες Μέλισσες

«Έχουμε το ξεκίνημα της μεγάλης δίκης. Η δίκη του Δούκα, τον οποίο ευνοεί όμως το καθεστώς, γιατί γίνεται στο καθεστώς της 21ης Απριλίου. Αυτοί θέλουν να βρουν έναν άνθρωπο – σύμβολο που να ταυτιστούν μαζί του, επομένως θα έχει άλλη μεταχείριση από αυτή που θα είχε αν γινόταν η δίκη λίγο νωρίτερα.

Υπάρχει, όμως, ένας αστάθμητος παράγοντας, έρχεται από το Παρίσι για να καταθέσει ενάντια στον πατέρα της, η Πηνελόπη. Θέλει να εκδικηθεί με αυτόν τον τρόπο για τον θάνατο του άνδρα της», είπε ο Βαγγέλης Περρής.