Σασμός - Κώστας Νικούλι: «Όταν ο Πετρής μάθει για την σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη θα...»

«Είναι ένα σοκ για την οικογένεια»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σασμός - Κώστας Νικούλι: «Όταν ο Πετρής μάθει για την σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη θα...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Κώστας Νικούλι το πρωί της Τετάρτης (29/9) ο τηλεοπτικός Πετρής από τον «Σασμό». Ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στις εξελίξεις της σειράς.

Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Νικούλι αποκάλυψε και τον τρόπο που θα αντιδράσει μόλις ο Πετρής όταν μάθει πως η αδερφή του έχει σχέση με τον φονιά του πατέρα τους ενώ στην ίδια εκπομπή μίλησε και η Δανή Παππά.

Οι αποκαλύψεις του Κώστα Νικούλι για τον Σασμό

«Η επιτυχία της σειράς είναι ένα δώρο που συμβαίνει, γιατί κουραστήκαμε και κοπιάσαμε πάρα πολύ. Οπότε αυτό που παίρνουμε από τον κόσμο είναι το κερασάκι στην τούρτα. Μας δίνει δύναμη να πάμε παρακάτω. Ο κόσμος συμπάσχει με τον Πέτρο. Υπάρχει μια ταύτιση. Αν σπάσει το γυαλί δεν ξανακολλάει. Ο Πέτρος είναι καψουρεμένος με τη Θοδώρα και απογοητεύεται όταν βλέπει πως εκείνη κοιτάζει αλλού. Σίγουρα η σχέση τους δεν τελειώσει τόσο εύκολα.

Είναι ένα σοκ για την οικογένεια η σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη. Τα πράγματα φτάνουν σε τεταμένες καταστάσεις. Το πρώτο πράγμα για τον Πέτρο είναι η απογοήτευση και πως θα αντιμετωπίσουμε αυτό το πράγματα. Ο Πέτρος φοβάται μήπως γίνει πάλι κανέναν φονικό. Νευριάζει με την αδερφή του και με κάποιο τρόπο στενοχωριέται που δεν το συνειδητοποίησε προτού το κάνει.

Αυτό θα φέρει αλλά μεγαλύτερα προβλήματα. Παρόλα αυτά είναι η αδερφή του. Σίγουρα θα συγκρουστούν και θα κλυδωνιστούν οι σχέσεις του. Αλλά οι συγκρούσεις πολλές φορές φέρνουν και κάτι καλό. Αποκαθίσταται η αλήθεια. Για μένα η αγάπη και ο έρωτας τα κερδίζουν όλα. Οπότε θέλω να πιστεύω ότι μπορεί να κερδίσει και τη βεντέτα».

Αυτά θα δούμε σήμερα στον Σασμό (30/9)

Το σημείωμα της άγνωστης «Άρτζι» αναστατώνει την Καλλιόπη που σπεύδει να πιέσει τον γιο της να επιστρέψει στη Στέλλα πριν να είναι αργά. Ο Αστέρης, όμως, βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στον έρωτά του για την Αργυρώ. Εκείνη από την άλλη, έχει μια απρόοπτη συνάντηση με το Μαθιό…

Στο μεταξύ όσο η Τζένη προσπαθεί να προειδοποιήσει τη Μαίρη για τον Άγη, αυτός συνεχίζει τον εκβιασμό σε βάρος της. Τη στιγμή που η Μαρίνα δείχνει πια έτοιμη να αποδεχτεί πως έχει κάποια συναισθήματα για τον Αντώνη, Αντώνης και Ντίνα έρχονται πολύ κοντά…. Την ίδια ώρα η αποκάλυψη του κυκλώματος αρχαιοκαπηλίας περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, καθώς το άλλοθι του Κώστα καταρρέει.