Σε άσχημη κατάσταση η Χριστίνα Μπόμπα - Η ανακοίνωσή της για τον κορωνοϊό

Ανησυχία για τις κόρες της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε άσχημη κατάσταση η Χριστίνα Μπόμπα - Η ανακοίνωσή της για τον κορωνοϊό

Σε άσχημη κατάσταση βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Χριστίνα Μπόμπα. Η όμορφη σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη συγκεκριμένα κρύωσε και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ίδια λοιπόν με μια φωτογραφία που ανέβασε στα instastories της, αποκάλυψε πως απλά είναι άρρωστη και κρυωμένη, όχι όμως δεν είναι θετική στον κορωνοϊό, μιας και έχει νοσήσει -διαβάστε εδώ το ποσό που είχε δώσει για να κάνει το τεστ- αλλά και εμβολιαστεί λίγο πριν γεννήσει.

Ωστόσο, η Χριστίνα εξακολουθεί και φορά κανονικά την μάσκα προστασίας της και μέσα στο σπίτι, προκειμένου να μην κολλήσει κάτι τις δίδυμες κορούλες της, μιας και σκέφτονται κιόλας με τον Σάκη να φέρουν στον κόσμο ακόμα ένα μωράκι. Δείτε εδώ την ανάρτησή της για το ευτυχές γεγονός!

Η ανακοίνωση της Χριστίνας Μπόμπα για την υγεία της

 Σε άσχημη κατάσταση η Χριστίνα Μπόμπα

Η απάντηση στα σχόλια για τη φωτογραφία με τον θηλασμό

Πριν από κάποιες μέρες, η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία συγκλονιστική φωτογραφία στην οποία θηλάζει τις κόρες της και να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα για τη διαδικασία του θηλασμού.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση έφερε πολλές αντιδράσεις, άλλες θετικές και άλλες αρνητικές. Μάλιστα, σε ένα Q&A που πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης (31/8) η Χριστίνα Μπόμπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάποιος σχολίασε αρνητικά την απόφασή της να ανεβάσει τα μωρά της και το στήθος της.

«Το να θηλάζεις είναι προσωπική στιγμή. Γιατί ανεβάζεις με τα μωρά σου και το στήθος έξω;», θέλησε να ρωτήσει κάποια από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Χριστίνα Μπόμπα, χωρίς να χάσει καθόλου καιρό, απάντησε: «Το να θηλάζω εγώ ή οποιαδήποτε γυναίκα, είναι μια φυσιολογική στιγμή της ημέρας, όπως όταν τρώει η ίδια, ή βγαίνει τη βόλτα της, ή κάνει κάτι καθημερινό.

Οι μαμάδες θηλάζουν 7-8 φορές το 24ωρο και έχουν το δικαίωμα να θηλάζουν όπου και όποτε θέλουν. Δημόσια και χωρίς να κρύβονται. Το αν κάποιος ενοχλείται, είναι πρόβλημα δικό του και δεν οφείλει να το σκεφτεί η μαμά που φροντίζει το μωρό της».

Χριστίνα Μπόμπα θηλασμός