Μπουκάλια αλκοόλ και τριαντάφυλλα παντού - Πώς είναι σήμερα ο τάφος του Mad Clip

Σοκαριστικό βίντεο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μπουκάλια αλκοόλ και τριαντάφυλλα παντού - Πώς είναι σήμερα ο τάφος του Mad Clip

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από τη μέρα που ο Mad Clip άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε κατά την επιστροφή του από τον γάμο ενός φιλικού του ζευγαριού.

Ο θάνατος του αγαπημένου τράπερ συγκλόνισε το Πανελλήνιο και στην κηδεία του συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου στο Παλαιό Φάληρο προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο σε έναν από τους τραγουδιστές της νέας γενιάς που άφησε το δικό του στίγμα.

Σήμερα, ο κόσμος συνεχίζει να επισκέπτεται τον τάφο του Mad Clip, αφήνοντας λουλούδια, φωτογραφίες, κεριά, ακόμα και μπουκάλια από ποτά.

Το βίντεο από τον τάφο του Mad Clip

Συνεχίζεται η διαμάχη για το χρηματικό ποσό που βρέθηκε στο παντελόνι του

Σοκ είχε προκαλέσει όχι μόνο στους συγγενείς αλλά και στους θαυμαστές του γνωστού τράπερ η είδηση ότι έφυγε από την ζωή ο Mad Clip πριν από λίγες ημέρες μετά από τροχαίο στην Βουλιαγμένη.

Από την μια υπάρχουν πολλά γιατί και από την άλλη έχει ξεσπάσει διαμάχη σχετικά με το χρηματικό ποσό που βρέθηκε στο παντελόνι του Mad Clip την βραδιά του τροχαίου.

Όπως έχει γίνει γνωστό και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Live News, ο γνωστός τράπερ κυκλοφορούσε πάντα με αρκετά μετρητά επάνω του, ήταν κάτι το οποίο γνώριζαν όλοι με τους οποίους συναναστρεφόταν και ειδικά οι πολύ κοντινοί του άνθρωποι και φίλοι.

Όταν, λοιπόν, σύμφωνα, με πληροφορίες, συγγενικό του πρόσωπο έφτασε στο τμήμα για να ενημερωθεί για τα όσα γνώριζαν ως τότε οι αξιωματικοί για τις συνθήκες του τροχαίου, εκείνος θέλησε να μάθει πόσα χρήματα είχαν βρεθεί στη σορό του, προκειμένου να τα παραλάβει.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση ωστόσο, είναι ότι όταν οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον συγγενή ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει, καθώς ακολουθείται συγκεκριμένη διαδικασία για αυτές τις περιπτώσεις, εκείνος επέμενε, ζητώντας μάλιστα, έστω και τα μισά και επί τόπου, για να λήξει το θέμα εκεί.