Μαμά για πρώτη φορά πρωταγωνίστρια από το Καφέ της Χαράς

Φωτογραφίζεται αγκαλιά με το νεογέννητο μωράκι της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαμά για πρώτη φορά πρωταγωνίστρια από το Καφέ της Χαράς

Μαμά για πρώτη φορά έγινε ηθοποιός από το Καφέ της Χαράς, το οποίο έχει τελειώσει εδώ και αρκετό καιρό, με τους τηλεθεατές να είναι αρκετά συγκινημένοι. Μάλιστα, η ίδια ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός δημοσιεύοντας μια φωτογραφία κρατώντας στην αγκαλιά το νεογέννητο μωράκι της.

Ο λόγος για την Μαριαλένα Ροζάκη, η οποία υποδύθηκε τη Αρετή, την αρραβωνιαστικιά του Μανωλάκη, μία νέα, ρομαντική κι ευαίσθητη γιατρό, ανιψιά της Χάιδως που έκανε το αγροτικό της στην περιοχή.

Η ίδια δημοσίευσε την φωτογραφία με το νεογέννητο μωράκι της στα social media και είναι ξεκάθαρο πως λάμπει από ευτυχία.

Η φωτογραφία της Μαριαλένας Ροζάκη με το νεογένννητο μωρό της

Μαμά για πρώτη φορά πρωταγωνίστρια από το Καφέ της Χαράς

Τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η Μαριαλένα Ροζάκη για το Καφέ της Χαράς

Η Μαριαλένα Ροζάκη, η τηλεοπτική Αρετή από το «Καφέ Της Χαράς», ήταν καλεσμένη στο The 2night Show, όπου μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και το ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

«Ο θείος μου είναι ο Μάικ Ροζάκης, ο τραγουδιστής των Charms. Συγκινήθηκα γιατί έχουν πεθάνει και οι δυο. Και ο θείος μου και ο μπαμπάς μου. Η μαμά μου είναι η Ιλιάς Λαμπρίδου είναι ηθοποιός. Η μουσική υπήρχε πάντα μέσα στη ζωή μου και το θέατρο. Ο Τάσος Χαλκιάς έπαιζε με τη μητέρα μου και εκείνος ήταν που είπε στη μητέρα μου να παίξω στο θέατρο στα 8 μου χρόνια.

Eπειδή μεγάλωσα μέσα στο θέατρο η μητέρα μου δεν είχε πρόβλημα, απλά με ρώτησε να πραγματικά αυτό που θέλω είναι να γίνω ηθοποιός. Ο πατέρας μου ήταν φροντιστής στην Ολυμπιακή Αεροπορία. Ήταν από τους αγαπημένους του Ωνάση. Ο πατέρας μου καμάρωνε πολύ για μένα. Γι΄ αυτό συγκινήθηκα. Θα χαίρεται που είμαι σήμερα εδώ», αποκάλυψε αρχικά για τη ζωή και την οικογένεια της.

«Το Καφέ της Χαράς με βρήκε σε μια δύσκολη φάση της ζωής μου, μετά το χαμό του πατέρα μου… Άλλαξε τη ζωή μου είμαι ευγνώμων. Όταν ξεκίνησα το σήριαλ, λάμβανα αρκετά απειλητικά και επιθετικά μηνύματα για το ρόλο της Αρετής. Τώρα είναι καλύτερα», εξομολογήθηκε για την σειρά που έχει ήδη ολοκληρωθεί.