Δεν είπε ούτε λέξη στην κάμερα του ALPHA ο Τριαντάφυλλος - «Αυτό ήταν άσχημο! Εμείς τον έχουμε στηρίξει»

Φανερή η ενόχληση της Κατερίνας Καινούργιου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δεν είπε ούτε λέξη στην κάμερα του ALPHA ο Τριαντάφυλλος - «Αυτό ήταν άσχημο! Εμείς τον έχουμε στηρίξει»

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη εντόπισαν τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος ωστόσο έφυγε άρον άρον, με τον ίδιο να μην παραχωρεί ούτε μια δήλωση!

Με το που είδε την κάμερα, ο τραγουδιστής έδειξε ξεκάθαρα την ενόχληση του που η ρεπόρτερ βρήκε που είναι και αμέσως μπήκε στο μαγάζι χωρίς να πει κουβέντα.

Αυτό προκάλεσε ωστόσο την ενόχληση της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ τον Τριαντάφυλλο τον συμπαθώ πολύ, είναι φανταστικό παιδί και τα λέμε συνέχεια αυτά. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν μπορούσε να κάνει μια δήλωση! Αν την έβλεπε από μακριά να ζητούσε να κλείσει την κάμερα.

Η Άννα θα το σεβόταν αυτό, όπως και όλοι οι δημοσιογράφοι. Αυτό τώρα ήταν λίγο άσχημο».«Γιατί και εμείς τον έχουμε στηρίξει πάρα πολύ τον Τριαντάφυλλο…». Στο μεταξύ, ο ίδιος ανακοίνωσε μερικά ευχάριστα νέα.

Η ενόχληση του Τριαντάφυλλου με την δημοσιογράφο της Super Κατερίνας

Πρώτοι φορά τόσο διαχυτικοί - Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα καυτά φιλιά του Τριαντάφυλλου και της συζύγου του, Δήμητρας Σιαμπάνη

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr κατέγραψε πολύ σπάνια στιγμιότυπα για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, τον Τριαντάφυλλο και την σύζυγό του, Δήμητρα Σιαμπάνη.

Οι δυο τους βρέθηκαν στο ΥΤΟΝ πριν από λίγες ημέρες και παρά το γεγονός πως η Δήμητρα γενικά αποφεύγει τις κάμερες - ποιος θα ξεχάσει το περιστατικό που ενοχλήθηκε από την παρουσία των δημοσιογράφων και δεν το έκρυψε - για πρώτη φορά πόζαρε και φιλούσε τον αγαπημένο της παρά το γεγονός πως η κάμερα ήταν ακριβώς μπροστά της.

Πιο απελευθερωμένη και ανανεωμένη από ποτέ θα έλεγε κανείς! Κι επειδή μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις... ιδού τα αποκλειστικά στιγμιότυπα παρακάτω...

Τριαντάφυλλος σύζυγος

Τριαντάφυλλος σύζυγος Δήμητρα Σιαμπάνη

Τριαντάφυλλος γυναίκα