"Έσπασε" στον αέρα του Love It η Ιωάννα Μαλέσκου - "Έχω διαχειριστεί διαφορετικές δυσκολίες"

Βαρύ το κλίμα στο ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Βαρύ ήταν το κλίμα στην σημερινή (30/9) εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια συγκινήθηκε κατά την διάρκεια της συνέντευξης της Βάσως Μανοπούλου από τη Θήβα, μια γυναίκα που γεννήθηκε χωρίς το αριστερό της πόδι.

Η συγκίνηση της Ιωάννας Μαλέσκου στο Love it

Η Ιωάννα Μαλέσκου -που θα ναι, δεν θα ναι ακόμη για πολύ στο ΣΚΑΙ- είπε χαρακτηριστικά: «Συγκινήθηκα. Συγκινήθηκα σε πολλά επίπεδα. Μιλάει με μια ωραία ενέργεια και με μια απλότητα… Ακούω τη Βάσω και συγκρίνω με εμένα πώς θα διαχειριζόμουν μια ανάλογη περίπτωση, πώς έχω διαχειριστεί διαφορετικές δυσκολίες στη ζωή μου.

Συγκινούμαι γιατί βλέπεις κι αυτό το "αν πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς". Και η μάνα της είπε σήκω. Και βρίσκεις τη δύναμη και το κάνεις… Εκεί που εγώ ανατρίχιασα με τον άνθρωπό της, που λέει «ο γλυκούλης μου δεν ρώτησε». Αυτό είναι αγάπη παιδιά, να σε αγαπάει και να σε αποδέχεται όπως είσαι. Ελαττώματα, κουσουράκια, ιδιαιτερότητες, ο καθένας έχει τα δικά του. Κορίτσι μου να είστε πάντα ευτυχισμένοι με τον άνθρωπό σου, με την οικογένειά σου. Είσαι ένας τρομερός άνθρωπος».

Η on air ανακοίνωση της Ιωάννας Μαλέσκου

Με αναπάντεχο τρόπο έκλεισε την εκπομπή της η Ιωάννα Μαλέσκου το μεσημέρι της Παρασκευής (24/9), καθώς ανακοίνωσε on air στους τηλεθεατές της, μία μεγάλη αλλαγή που γίνεται από την ερχόμενη εβδομάδα στην εκπομπή της, Love it.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να αλλάζει ώρα και έτσι ανακοίνωσε πως από εδώ και στο εξής, η εκπομπή της θα ξεκινάει στις 11:30 αντί για τις 12:00.

«Πριν σας ευχηθώ καλό Σαββατοκύριακο και να περάσετε πολύ όμορφα γιατί θα έχει και καλό καιρό. Εμείς θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τη Δευτέρα, προσέξτε όμως! Θα είμαστε από αυτή τη Δευτέρα και κάθε μέρα στις 11.30 κοντά σας.

Για να χορταίνουμε χρόνο και να μπορούμε να λέμε όλα όσα θέλουμε και όλα όσα αγαπάμε. Οπότε Δευτέρα συντονίζεστε στις 11.30. Πολλά φιλάκια, τα λέμε τότε. Ανυπομονώ να τα πούμε», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.