Κορμάρα και κουκλάρα - Έτσι είναι σήμερα η Μαριάννα Καλέργη από το Survivor

Τράβηξε όλα τα βλέμματα στην Βουλιαγμένη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κορμάρα και κουκλάρα - Έτσι είναι σήμερα η Μαριάννα Καλέργη από το Survivor

Εξαφανισμένη είναι πλέον η Μαριάννα Καλέργη, την οποία είχαμε γνωρίσει πριν μερικά χρόνια μέσα από την συμμετοχή της τόσο στο Survivor -δείτε εδώ πότε ξεκινάει ο 5ο κύκλος- όσο και στο Nomads.

Η ίδια έκτοτε αποφάσισε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να επικεντρωθεί σε αυτό που αγαπά, τον αθλητισμό, μιας και είναι πρωταθλήτρια Muay Thai.

Πριν λίγες μέρες, ωστόσο, ο φακός την τσάκωσε σε μια πρόσφατη έξοδό της στην περιοχή της Βουλιαγμένης μαζί με μια φίλη της.

Όπως βλέπουμε, η Μαριάννα παραμένει μια πανέμορφη κοπέλα, με ένα εκπληκτικό σώμα. Μπορεί να ήταν casual ντυμμένη, μιας και φορούμε ένα τζιν σορτς με ένα απλό t-shirt, ωστόσο μαγνήτισε τα βλέμματα.

Έτσι είναι σήμερα η Μαριάνα Καλέργη από το Survivor

Έτσι είναι σήμερα η Μαριάννα Καλέργη από το Survivor

Λίγα λόγια για την Μαριάνα Καλέργη

Η Μαριάννα γεννήθηκε στις 2 Απριλίου του 1992. Ξεκίνησε σε ηλικία 13 ετών να ασχολείται ερασιτεχνικά με το μαχητικό άθλημα του Muay Thai (Ταιλανδεζικη Πυγμαχία ). Ξεχώρισε πολύ γρήγορα και σε ηλικία μόλις 15 ετών το 2006 , κλήθηκε να διεκδικήσει τον ευρωπαϊκό τίτλο της W.K.N (World Kickboxing Network ) στην Γερμανία.
Το 2007 η αρμόδιοι φορείς στην Ελλάδα επέλεξαν την Μαριάννα να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επαγγελματικό αγώνα Muay Thai για τον παγκόσμιο τίτλο I.M.C (International Muay Thai Council).

Σε ηλικία 19 ετών, η Μαριάννα είναι η πρώτη Ελληνίδα που μπήκε στο top 10 Female Fighters του World Muay Thai Magazine. Σπουδάζει στη Γυμναστική Ακαδημία (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο) Αθηνών με κατεύθυνση και κλήση στην Αθλιατρική , ενώ παράλληλα εργάζεται στην αλυσίδα γυμναστήριων του Diamond Camp σαν εκπαιδεύτρια , συνεχίζοντας επαγγελματικά να αγωνίζεται στο στυλ του Muay Thai και επαγγελματικής Πυγμαχίας. Το 2011 - 2012 συμμετείχε στο Dancing on Ice του ΑΝΤ1 όπου την ημέρα της αποχώρησής της, της έκανε πρόταση γάμου ο Alexey Motorin, επίσης διαγωνιζόμενος αλλά ως επαγγελματίας πατινέρ.