Survivor 5: Είναι επίσημο - Τότε ξεκινά ο νέος κύκλος

Τα πρώτα ονόματα που πιθανόν θα συμμετάσχουν στο παιχνίδι επιβίωσης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Είναι επίσημο - Τότε ξεκινά ο νέος κύκλος

Το σενάριο περί Survivor All Star φαίνεται πλέον να μην υπάρχει καν στο τραπέζι και αυτό γιατί ανακοινώθηκε επίσημα πως θα ξεκινήσει το κλασικό Survivor και για την ακρίβεια το Survivor 5.

Το πρωί, συγκεκριμένα, της Τρίτης (21/9), η εκπομπή Πάμε Δανάη επισημοποιήσε ότι θα δούμε τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης με Διάσημους και Μαχητές τέλη Δεκέμβρη.

Μάλιστα, πιθανόν να συμμετάσχουν παίκτες από προηγούμενους κύκλους στην ομάδα των Διασήμων. Πρόκειται για τους Γιώργο Χειμωνέτο, Βούλα Παπαχρήστου, Σάββα Γκέντσογλου, Άνθιμο Ανανιάδη και Βασίλης Κούρτης

Εξέλιξη της τελευταία στιγμής - Στο Survivor 5 θα συμμετέχουν οι...

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με το Survivor 5 και την παραγωγή του αγαπημένου ριάλιτι επιβίωσης που κατάφερε να σπάσει τα ρεκόρ στην περασμένη σεζόν. Όπως όλα δείχνουν, σε λίγους μήνες οι δέκτες μας θα συντονιστούν και πάλι στον Άγιο Δομίνικο.

Η εκπομπή Mega Καλημέρα, μετέδωσε όλες τις νέες πληροφορίες για το Survivor, μιας και φαίνεται πως υπήρξε μία αλλαγή της τελευταίας στιγμής.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή Mega Καλημέρα, το Survivor All Star μεταφέρεται για την επόμενη σεζόν. Μέσα στους επόμενους μήνες ωστόσο, πρόκειται να βγει στον αέρα το Survivor 5, στο οποίο όπως πάντα θα συμμετέχουν celebrities και μαχητές ενώ υπάρχει περίπτωση να δούμε και μερικούς πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Όσο για το Survivor All Star, όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, έχουν ακουστεί μερικά πολύ τρανταχτά ονόματα, όπως αυτά του Σάκη Κατσούλη και του Γιώργου Αγγελόπουλου, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο.