Χρύσα Μιχαλοπούλου για Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Είναι ένας πολύ ωραίος άντρας, δεν...»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χρύσα Μιχαλοπούλου για Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Είναι ένας πολύ ωραίος άντρας, δεν...»

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Love it», όπου μέσα σε όλα μίλησε για την προσωπική της ζωή, την σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο αλλά αναφέρθηκε και για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Κορίνα που υποδύομαι στη σειρά “Μόλις χθες” είναι ένα πολύ παθιασμένο παιδί, έχει μεγαλώσει σε μια εύπορη οικογένεια και θέλει να γίνεται το δικό της.

Πήρα το ρόλο στη σειρά μέσα από ακρόαση, είναι φανταστικά, περνάω υπέροχα. Πήγαινα σε μουσικό σχολείο, αλλά κάποια στιγμή πήγαμε με μια φίλη μου σε μια δραματική σχολή, τυχαία», είπε αρχικά η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου μίλησε στη συνέχεια για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Ο σεφ είναι ένας! Έρχεται στις πρεμιέρες μου, με βλέπει στην τηλεόραση και μου λέει τη γνώμη του, αντικειμενικά και με πολύ όμορφο τρόπο.

Γνωριστήκαμε μέσα από μια συζήτηση στο Instagram, δεν θυμάμαι αν με προσέγγισε εκείνος πρώτος. Είναι ένας πολύ ωραίος άντρας, δεν ζηλεύω όμως ούτε εγώ αλλά ούτε κι εκείνος. Στο πρώτο μας ραντεβού βγήκαμε έξω, εγώ του φτιάχνω πολύ ωραία μακαρόνια με κιμά, εκείνος κάνει πολλά ωραία φαγητά».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Χρύσας Μιχαλοπούλου

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Στην Αντίπαρο μαζί με την Χρύσα Μιχαλοπούλου και την αδερφή της

Από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόομπιζ είναι η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με το ζευγάρι να απολαμβάνει τις διακοπές του στην Αντίπαρο.

Ο γνωστός σεφ και η πανέμορφη ηθοποιός μπορεί να αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο αρκετές είναι οι φορές που έχουν μοιραστεί κοινές τους στιγμές.

Αυτή τη φορά, συντροφιά κάνει στο ζευγάρι η αδερφή της Χρύσας Μιχαλοπούλου, Όλγα, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο στο οποίο βρίσκονται στο εστιατόριο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Στην Αντίπαρο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τις αδερφές Μιχαλοπούλου