Καστανή καλλονή - Αυτή είναι η σύντροφος του Νικολαϊδη από την σειρά Γη της Ελιάς

Οι κοινές δηλώσεις on camera

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καστανή καλλονή - Αυτή είναι η σύντροφος του Νικολαϊδη από την σειρά Γη της Ελιάς

Τον Σπύρο Νικολαΐδη τον γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσω της συμμετοχής του στο My Style Rocks, ενώ τον απολαύσαμε και στη σειρά 8 λέξεις. Φέτος ωστόσο πρωταγωνιστεί στην Γη της Ελιάς που προβάλλεται με επιτυχία στο Mega, ενώ παρόλο που άδειασε το Bachelor 2 , παραλίγο να ήταν ο νέος εργένης.

Είναι ηθοποιός και μοντέλο στην Ελλάδα και στην Κύπρο, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη και είναι 27 ετών. Επίσης, έχει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και μεταπτυχιακό στο Digital Marketing & Communications.

Όμως η υποκριτική είναι αυτή που τον κέρδισε. Στο πλευρό του μάλιστα για να τον στηρίζει, βρίσκεται η σύντροφος του με την οποία είναι μαζί πάνω από χρόνο.

Αυτή είναι η σύντροφος του Σπύρου Νικολαϊδη

«Σήμερα συνοδεύομαι και είμαι χαρούμενος γιατί είχα γυρίσματα και δεν την είχα δει… Είμαστε μαζί, είναι η σύντροφός μου. Είμαστε μαζί πάνω από ένα χρόνο» αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Δυνατό spoiler από τον Σπύρο Νικολαΐδη για την Γη της Ελιάς

Ο Σπύρος Νικολαΐδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» όπου έκανε πρεμιέρα και μέσα σε όλα ο ηθοποιός μίλησε για τις εξελίξεις της σειράς «Η Γη της Ελιάς» καθώς δεν στάθηκε μόνο εκεί αλλά έδωσε και ένα δυνατό spoil.

Ο ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν είδα τους συμπρωταγωνιστές σκέφτηκα ότι είναι ευκαιρία ζωής για μένα. Δεν υπάρχει άλλη σειρά με τέτοιο κάστινγκ. Και για μένα αυτό δεν έχει ξανά συμβεί. Είναι απίστευτο αυτό που ζώ».

Και συνέχισε λέγοντας: «Η σειρά έκανε τρομερή εντύπωση. Τα γεγονότα εξελίσσονται γρήγορα, υπάρχουν συνεχώς ανατροπές».

Και έδωσε δυνατό spoiler για τη σειρά, Η γη της Ελιάς: «τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Αυτοί που είναι πραγματικά πίσω από όλα, δεν το περιμένετε ποιοι θα είναι».