Σοφία Μουτίδου: «Ντρέπομαι κιόλας...» - Το πρώτο σχόλιο μετά τον σάλο που έγινε με το βίντεο της

«Έσπασε» τη σιωπή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σοφία Μουτίδου: «Ντρέπομαι κιόλας...» - Το πρώτο σχόλιο μετά τον σάλο που έγινε με το βίντεο της

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε τη Σοφία Μουτίδου, η οποία αποφάσισε να «σπάσει», έστω και λίγο τη σιωπή της, και να μιλήσει για τον σάλο που δημιουργήθηκε με το βίντεο που έκανε σχετικά με τις προτιμήσεις των ομοφυλόφιλων.

Το εν λόγω βίντεο της Σοφίας Μουτίδου σήκωσε θύελλα αντιδράσεων και πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να κακολογήσουν την ηθοποιό, παρόλο που τις περισσότερες φορές την εκθειάζουν για όσα λέει και γράφει. Η ίδια απάντησε με ένα δεύτερο ειρωνικό βίντεο, το οποίο ωστόσο έφερε ακόμα περισσότερες αντιδράσεις.

Το σχόλιο της Σοφίας Μουτίδου για το βίντεο για τους ομοφυλόφιλους

«Έχω δηλώσει ότι δεν θα κάνω κάποια δήλωση. Ζητώ συγγνώμη, αλλά ντρέπομαι κιόλας για όλη τη φάση. Τι ντροπή!», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Η Παπαρίζου «εξαφάνισε» τη Μουτίδου - «Δεν μπορούμε να λέμε ένα σωρό μπούρδες»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Δευτέρας (27/9) η Έλενα Παπαρίζου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο βίντεο που ανέβασε πριν από μερικές μέρες η Σοφία Μουτίδου, στο οποίο αναφέρεται στις προτιμήσεις των ομοφυλόφιλων.

Η τραγουδίστρια ήταν εξαιρετικά αυστηρή με τις δηλώσεις της ηθοποιού και ξεκαθάρισε πως σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ενσωματωνόμαστε στην κοινωνία και να συμβαδίζουμε με αυτή.

«Σε ξένο σώμα δεν κουμπώνει η αγάπη, αγάπη μου. Δεν θα ασχοληθώ. Αυτοί που ξέρουν ποια είναι η στάση της ζωής μου και τι θεωρώ για την κοινωνία, ξέρουν πάρα πολύ καλά. Τα πολλά λόγια είναι περιττά. Πραγματικά είναι περιττά.

Έχουν αλλάξει οι εποχές και πρέπει και εμείς όσο μεγαλώνουμε να ακολουθούμε και τη νεολαία γιατί, αν δεν το κάνουμε αυτό, θα χάσουμε τα παιδιά μας. Πρέπει να ζούμε μέσα στην κοινωνία, δεν μπορούμε να είμαστε εκτός και να λέμε ένα σωρό μπούρδες.

Με αγαπάω έτσι όπως είμαι. Και με τα ελαττώματα μου, δεν πειράζει. Και ο άντρας μου έτσι με αγαπάει», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη τραγουδίστρια.