«Έχω συνευρεθεί ερωτικά στην εφορία» - Πρώην συνεργάτιδα της Μενεγάκη αποκαλύπτει

Αυτό δεν περιμέναμε να το ακούσουμε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έχω συνευρεθεί ερωτικά στην εφορία» - Πρώην συνεργάτιδα της Μενεγάκη αποκαλύπτει

Μία επί χρόνια συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, η οποία δεν βρίσκεται φέτος στην ομάδα της, έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως κάποια στιγμή είχε συνευρεθεί ερωτικά με άντρα μέσα στην εφορία.

Η ίδια μάλιστα στις δηλώσεις της αποκάλυψε πως είχε δεχθεί και φέτος πρόταση από την Ελένη Μενεγάκη ωστόσο είχε ήδη κλείσει μερικά πράγματα για αυτή τη σεζόν και δεν μπόρεσε να πει το ναι.

Αυτή η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη έχει συνευρεθεί ερωτικά στην εφορία

Ο λόγος για την Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία για ακόμα μία φορά έδειξε πόσο ακομπλεξάριστη είναι. Πέρα από την προσωπική της ζωή, μίλησε και για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στον χώρο της τηλεόρασης καθώς και για τον χωρισμό της με τον πρώην της σύντροφο.

«Το έχω φάει το ξύλο μου κατά τη διάρκεια των χρόνων μου από άλλες εκπομπές. Θυμάμαι πέντε τελάρα και τρεις ανθρώπους να μας βρίζουν.

Δεν στέκομαι αν είπαν για τα κιλά, το ύψος ή τον πισινό μου. Τότε οι γονείς μου ήταν ενοχλημένοι.

Δεν έχω ψάξει κινητό, έχω μιλήσει σε κοπέλες που τον διεκδικούσαν, έχω μετρήσει likes. Έχω συνευρεθεί ερωτικά στην εφορία», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Ζαρίφη για την απώλεια κιλών

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στην κάμερα του «Όλα γκουντ» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην απώλεια κιλών αλλά και στην μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια επίσης μίλησε για τα μελλοντικά της σχέδια, για την προσωπική της ζωή καθώς και στον τρόπο που κατάφερε να αδυνατίσει τόσο πολύ.

«Κατέληξα ότι ο ύπνος είναι υπερεκτιμημένος, επίσης όταν είσαι 45 και single έχει και αυτό το θετικό. Δεν έχεις το άγχος για τα παιδιά, τον σύζυγο, το σπίτι. Συνήθως με τον πρώην σύντροφό μου βγαίνουμε για τσίπουρα οπότε τα έχω όλα καλυμμένα. Είμαστε παρέα, οικογένεια πια. Πάνε τόσα χρόνι

Όταν στεναχωριέμαι μου αρέσει να το ζω. Γενικά είμαι XL σε όλες μου τις εκφάνσεις. Έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορωνοιό. Ούτε το “αδυνάτισες”, ούτε το “πάχυνες” μου αρέσει σαν ατάκα. Είναι αγχωτικό γι αυτόν που το ακούει. Πρέπει να ξεπεράσουμε σε αυτή τη χώρα λίγο τα σχήματα.

Εγώ το ίδιο αγαπάω τον εαυτό μου ή τον σιχαίνομαι μερικές φορές. Στην Ελλάδα πολλοί άνθρωποι αγαπούν κάτι διαφορετικό αλλά επιλέγουν αυτό που θέλει η παρέα τους. Με το κρεβάτι, το σχήμα και το χρώμα του άλλου πρέπει να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε τον καθένα να κάνει ό,τι θέλει».