Παίκτρια του GNTM 4 εμφανίστηκε στις Άγριες Μέλισσες - Δεν το πήρε χαμπάρι κανείς

Και μάλιστα είχε πάρει και Wild Card

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παίκτρια του GNTM 4 εμφανίστηκε στις Άγριες Μέλισσες - Δεν το πήρε χαμπάρι κανείς

Μία από τις πολυσυζητημένες παίκτριες που πέρασαν από τις οντισιόν του GNTM 4, έκανε μία guest εμφάνιση στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, όπου υποδύθηκε μία από τις εργάτριες στα κτήματα της Ελένης Σταμίρη.

Η αποκάλυψη πως θα εμφανιστεί στις Άγριες Μέλισσες έγινε πριν από λίγο καιρό και έτσι την είδαμε σε ένα από τα επεισόδια της εβδομάδας.

Αυτή η παίκτρια του GNTM 4 εμφανίστηκε στις Άγριες Μέλισσες

Ο λόγος για τη Σταματίνα, την ηθοποιό που κατάφερε να πάρει την Wild Card του Δημήτρη Σκουλού στην οντισιόν αλλά δεν πέρασε στο σπίτι.

Η εμφάνισή της στις Άγριες Μέλισσες

Ποια πρωταγωνίστρια από την σειρά «Άγριες Μέλισσες» θέλει καλεσμένη στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη;

Πριν από λίγες ημέρες η πολυπόθητη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» έκανε πρεμιέρα με τον τρίτο κύκλο κι όπως φαίνεται οι εξελίξεις πρόκειται να είναι καταιγιστικές. Ανάμεσά τους, ένα ακόμη πρόσωπο το οποίο παρακολουθεί την σειρά είναι και η Ελένη Μενεγάκη.

Έτσι, το μεσημέρι της Τετάρτης 29/9 στην εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε η Μαρία Καβογιάννη. Η ηθοποιός μίλησε για την Μαρία Κίτσου, με την παρουσιάστρια να ζητά να μάθει πληροφορίες για την πρωταγωνίστρια των «Άγριων Μελισσών».

Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πες μου λίγο πώς είσαστε μαζί στο θέατρο με τη Μαρία Κίτσου; Επειδή δεν έχω κάνει ποτέ συνέντευξη μαζί της, την έχω δει μόνο στις Άγριες Μέλισσες, δεν την έχω δει στο θέατρο, δώσε μου λίγη εικόνα παραπάνω γι’ αυτή την γυναίκα».

Με την Μαρία Καβογιάννη να απαντά: «Καταρχάς, η Μαρία είναι δώρο Θεού. Είναι μια σπουδαία ηθοποιός, ένας γοητευτικός και γλυκός άνθρωπος. Έχει μια ευγένεια και μια δύναμη που το θαυμάζεις όλο αυτό. Είμαι πολύ τυχερή που είμαι μαζί με την Μαρία. Νιώθω πολύ μεγάλη συγκίνηση που είμαι κοντά της».

Στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη εκδήλωσε την επιθυμία της να γνωρίσει την Μαρία Κίτσου από κοντά, προσκαλώντας την στην εκπομπή της. «Εγώ την περιμένω. Ελπίζω φέτος να τα πούμε και από κοντά».